Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić?! Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat, jestem samotna matką, pracuję na kasie w biedronce, wiem ze to nie jest praca marzeń ale bez wykształcenia tylko tam zostałam przyjęta. Przedstawiam Wam swój problem, otóż od kilku miesięcy do 'mojego' sklepu przychodzi pewien pan, który widzę ze mnie obserwuje, ale nie w takim sensie że mu się podobam, tylko patrzy na mnie z obrzydzeniem, jak na splesniały kawałek szynki. Za każdym razem muszę znosić jego pogardliwy wzrok, mam ochotę wybiec i schować się w kantorku na miotly, ale jestem przecież uziemiona. Nie mogę nic zrobić bo 'nasz klient nasz pan'... :( jestem załamana. Raz do mojego miasteczka przyjechała karuzela i oczywiście go tam spotkałam, gdy z koleżankami wchodzilysmy na karuzele, to tak się zaczął śmiać ze był czerwony jak świeży pomidor. Pewnie chodziło mu o moją wagę, bo jestem grubą kobietą. Czasami tak się poce ze aż wstyd mi siedzieć na tej kasie. Co mam zrobić ze swoim życiem? Nie mam czasu na siłownię, facet się ze mnie śmieje, dzieci wstydzą się wyjść ze mną do kościoła

Gość gość
raczej mi to wygląda na kolejną prowokację W razie, gdyby jednak nie, to po pierwsze, naucz się patrzeć ludziom głęboko w oczy, tak by spłoszyć, po drugie przygotuj jakieś cięte riposty jakby co i po trzecie, pomyśl o odchudzaniu. :)

Gość gość
to Twój plus kotku że jesteś gruba bo masz pewnie duże cycusie kotku :) lubisz seks?

Gość gość
jaki facet się z Ciebie śmieje kotku? przecież piszesz, że jesteś samotną matką

Gość gość
mechaniczny wioślarz ok 100-200 zł używany. 20 minut codziennie na lekkim oporze i spalisz nadmiar tłuszczu z każdej części ciała :)

Gość gość
a co cię obchodzi jakiś kretyn ? masz pracę, dziecko, masz swoje życie gość pewnie psychiczny a ty się nim przejmujesz

Gość gość
Ale to chyba lepiej jak schudnie. Będzie się lepiej wtedy czuła fizycznie i psychicznie :) Wiem, ze to prowo i autorka liczyła na gruby pojazd ze względu na prace w biedronce