Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile na czysto zostaje wam z 8h pracy? mam dylemat....

Polecane posty

Gość gość
A co umie tusk, który z waszych podatków będzie brał w wieku 62 lat emeryturę co miesiąc 80 tys? On nawet języka angielskiego nie zna, a od was debile nawet do głupiej pracy w biurze za 1000zł wymaga się biegłej znajomości ang :O

Gość gość
Ja jestem po studiach kierunek zarzadzanie i rachunkowość i co? Też pracuje na produkcji za 1300 zł...

Gość gość
10 tys zł na miesiąc w Norwegi to mało. No chyba żeby ta sama sprzątaczka mieszkała w PL i codziennie teleportowała się pracować do Norwegi, ale opłacała rachunki, wyżywienie w PL. Tam piwo kosztuje 20-25 zł w przeliczeniu na nasze, a u nas 3 zł itp. Głupie gadanie. Jestes ograniczona, widzisz tylko hasło: sprzątaczka zarabia 10 tys zł. ale wiesz jakie tam są koszty zycia? byłas tam? mieszkałaś? Bo ja tak i sorry głupia jesteś, mało obyta, mało inteligentna że nie rozumiesz takich podstaw.

Gość gość
co cię obchodzi Tusk, patrz na siebie. Wiesz że 95% ludzi boi się bardziej wystąpień publicznych niż śmierci? Więc jest to ogromny, powszechny lęk 95% społeczeństwa. Ty pewnie też się tego boisz. A teraz wyobraź sobie że masz iść wygłaszać swoje opinie przed kamerami, przed najważniejszymi politykami UE i jeszcze pokażą cię w TV w całej Europie na żywo. Ja bym w życiu nie chciała. A Tusk wychodzi, mówi i jeszcze wlepi jakiś kawał itp. To też jest wyczyn, ale ty widzisz tylko to CZEGO NIE UMIE. pewność siebie, obycie, przemawianie publiczne to też bardzo cenne umiejętności!!!

Gość gość
i wcale nie jestem zwolenniczką Tuska, uwierz, ale nienawidzę takiego zaglądania innym do kieszeni i z góry oceniania :o ciebie tez to może spotkać np. masz wyższe wykształcenie ale pracujesz na produkcji to co mam od razu o tobie myśleć "ta to nic nie umie bo pracuje na produkcji, a studia pewnie prywatne kończyła za kaske rodziców, nierób jeden" ... twoim tokiem myślenia tak właśnie powinno być :o ale ja ciebie tak nie oceniam bo nie jestem tobą i nie mam tego durnego oceniania innych po pozorach.

Gość gość
Współczuję takich stawek. Ja mam 40 zł/h netto i 100% z tego mi zostaje, bo pracuję z domu. Do biura jadę tylko czasem, jak jest jakieś spotkanie albo mam ochotę pogadać z ludźmi. Warto nabywać kwalifikacje. Niestety to się nigdy nie kończy, cały czas muszę się rozwijać. Szczególnie polecam konkretne umiejętności: nie - znam funkcje Excela, tylko co potrafię w nim zrobić się liczy.

Gość gość
moja znajoma tez miała taką pracę ale po 2 miesiącach ją rzucila postanowiła gdzieś wyjechać pracę znalazła dzięki portalowi pracaidealna pracuje w Norwegii łatwo nie jest ale przynajmniej ma porządne pieniądze