Gość gość Napisano Styczeń 8, 2015 Wiem, że istnieje duzo tematów dotyczących kosmetologii. Jednakże nigdzie jeszcze nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Przede wszystkim chciałabym aby wypowiedziały się osoby z doświadczeniem.Te,które studiują lub stuidowały kosmetologię. Mianowicie jakie zabiegi( konkretnie!) wykonuje się na zajęciach praktycznych? Czy wszystko trzeba wykonać na zajęciach praktycznych ? Czy można z czegoś zrezygnować? Wiem, że na różnych uczelniach wygląda to przeróżnie.Niemniej jednak na pewno jest podobnie. Ja osobiście wybieram się na AWF do Wrocławia. Proszę o odpowiedzieć. Bardzo mi zależy aby dowiedzieć się wszystkiego na temat zajęć praktycznych, ponieważ mam tylko wiedzę na temat zajęć teoretycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masertiger111 0 Napisano 8 Wrzesień Heja, Fajne ubrania dla kosmetyczek kupuje w sklepie uniformshop.pl W ofercie sklepu wysokiej jakości fartuchy, bluzy, spodnie. Krój i kolorystyka na prawdę bardzo atrakcyjna w salonie kosmetycznym fajnie będzie wyglądać personel. Kontakt: Tel. 334436999 info@uniformshop.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach