Doktor Naturysta 13 Napisano 5 godzin temu Tamten niestety zniknął, a u mnie 6:43, w sam raz na reboot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: Tamten niestety zniknął, a u mnie 6:43, w sam raz na reboot Temat o rowerach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 13 Napisano 5 godzin temu O czymkolwiek może być. O rowerach też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 5 godzin temu Pora na fekalny stolec na śniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, cyanide napisał: Pora na fekalny stolec na śniadanko To Ty słodziaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: To Ty słodziaku? Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: O czymkolwiek może być. O rowerach też Chyba nie potrafię o czymkolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Chyba nie potrafię o czymkolwiek. Czy cyanide to facet czy baba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, cyanide napisał: Kto Nie wiesz kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: Czy cyanide to facet czy baba? Nvm. Ciekawe jaka żaba jest w smaku. Bym się napił wódki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, cyanide napisał: Nvm. Ciekawe jaka żaba jest w smaku. Bym się napił wódki Przez moment mi się zdawało że jesteś Agatką Czepek, ale skoro twierdzisz żeś samiec to nie mam typów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 5 godzin temu Chce do przytułku do obłąkanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: Czy cyanide to facet czy baba? Stawiam, że chłop. Baby nie lubią pisać o defekacji. Chyba, że dziecięcej. Ale wtedy to by bo o qpach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, cyanide napisał: Nvm. Ciekawe jaka żaba jest w smaku. Bym się napił wódki Jak kurczak zalatujący mułem. To koty co się znudziły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Stawiam, że chłop. Baby nie lubią pisać o defekacji. Chyba, że dziecięcej. Ale wtedy to by bo o qpach. No właśnie Agatka miała trochę skrzywienie pod względem wydzielin fizjologicznych wszelkich typów i lekki autyzm Edytowano 5 godzin temu przez Doktor Naturysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: No właśnie Agatka miała trochę skrzywienie pod względem wydzielin fizjologicznych wszelkich typów i lekki autyzm Nie znałam jej. Nie pisałam w czasach kiedy była tu aktywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Nie znałam jej. Nie pisałam w czasach kiedy była tu aktywna. kto ty jestes, Pieprz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Jak kurczak zalatujący mułem. To koty co się znudziły? to kot podobny do mojego. ide bo mnie salowa i babka boza beda wyzywac a trace zmysły i wala mi pachy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, cyanide napisał: kto ty jestes, Pieprz? Murb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, cyanide napisał: to kot podobny do mojego. ide bo mnie salowa i babka boza beda wyzywac a trace zmysły i wala mi pachy huh To i pachy mydłem umyj. Ale przed odbytem. Pamiętaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 5 godzin temu Ja idę zaraz spać i bardzo się cieszę, że tak szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Ja idę zaraz spać i bardzo się cieszę, że tak szybko Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arletka 3 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Murb. Po raz 3984 to piszesz. Ale spokojnie, to nie wystarczy dla pedzia z sosnowca i jego ...y z paryża. Więc na wszelki wypadek, ktoś ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 5 godzin temu Zaraz się rozłożę na łóżku, jak żaba na liściu i będę robił Haaa psiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Dobrej nocy. Dzięki i wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Arletka napisał: Więc na wszelki wypadek, ktoś ty? Jestem tu nowa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Bez emocji napisał: Zaraz się rozłożę na łóżku, jak żaba na liściu i będę robił Haaa psiii Żaby chyba śpią w stawie i robią te re kum kum. Edytowano 4 godziny temu przez kobieta z Kurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 53 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Arletka napisał: Po raz 3984 to piszesz. Ale spokojnie, to nie wystarczy dla pedzia z sosnowca i jego ...y z paryża. Więc na wszelki wypadek, ktoś ty? Ale to nie oni pytali. 1 z logiki i nie łącz więcej kropek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Arletka napisał: Po raz 3984 to piszesz. Ale spokojnie, to nie wystarczy dla pedzia z sosnowca i jego ...y z paryża. Więc na wszelki wypadek, ktoś ty? wez jej posimpij jakos ze ma jedrna dópe i jest chudym lachonem bo cie bardzo wyzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Wtapiam się w łóżko 🫠 Edytowano 4 godziny temu przez Bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach