Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia1990

Czy to ciąża? Pomóżcie :)

Polecane posty

Gość Monisia1990

Hej:) Cykle mam przewaznie 30-33 dni. Kochałam sie z chlopakiem 10 dnia cyklu(stosunek przerywany) i 21 dnia cyklu pelny stosunek. Okres mam miec na poniedziałek ale wykonałam juz dziś test ciazowy pink i nie bylo nawet cienia bladej kreski. Jesli bym zawsza w ciaze to raczej byloby to w 10 dniu cyklu i mniej wiecej 14 dni od owulacji wiec tylko wtedy bym mogla zajsc to test by juz wyszedl, chociaz cien drugiej kreski? Piersi mnie bola juz od tygodnia jak na okres. Jakie sa w ogole szanse zeby zajsc w ciaze w 21 cyklu albo 10? Prosze o szczere odpowiedzi :*

Gość gość
test robi się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki

Gość gość
Dołączam się do pytania. Tylko ze z mężem kochałam się przez całe dni plodne, akurat wypadł w święta. Co do objawów przeziębienie, gorączka 37, brak bólu piersi chociaż zawsze je miałam nawet tydzień przez miesiączka,brak ochoty na papierosa,zmęczona i senna. Jutro mam dostać okres. Czy mogę już dziś zrobić test?

Gość gość
Ja robilam dzien pzed wypadajacyn okresem i juz byl wynik:-)

Gość gość
Robilam test w dzien spodziewanej miesiaczki, byl pozytywny. Jak testowalam kilka dni wczesniej byly jeszcze negatywne. A z objawow to niesamowita sennosc, kompletne odrzucenie od papierosow, chec na sok pomidorowy przez kilka dni z rzedu, wzdety brzuch i bolesnosc piersi.

Gość gość
ja zaszlam kochajac sie w 17 dc takze wszystko mozliwe

Gość gość
Witam, Czy kochanie się w 14-15 dniu cyklu daje duże prawdopodobieństwo ciąży? Długo się staralyscie o pierwsze dziecko?

Gość gość
Zalezy jak dlugie cykle. Owulacja przypada zazwyczaj na polowe cyklu.

Gość gość
Cykl mam 28-29