Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki laktator polecacie?

Polecane posty

Gość gość

reczny czy elektryczny jakiej firmy najlepszy w dobrej cenie

Gość gość
Avent

Gość gość
Medeli elektryczny. Reczny tez ok ale jak masz kase to elektryczny podwojny jest mega.

Gość gość
mam avent reczny, przydał się tylko przez pierwszy miesiąc ale nie uważam żeby był rewelacyjnym był wrecz słaby, teraz dużo dużo szybciej sama ściągam ręką

Gość gość
Właśnie mnie też to interesuje. Wczoraj przeglądałam internet i najlepsze opinie na medela i avent. Nowsze modele medeli mają kosmiczne ceny ale też są bardzo wygodne w użytkowaniu

Gość gość
medela swing - bomba, właśnie nim sciagam, pół godz i mam 150 ml mleka. sciagam bo gówniarz nie chce ssac piersi i pije z butli

Gość gość
Właśnie ten medela swing wydał mi się bardzo dobry, tylko to wydatek rzędu kilku stówek. Z kolei avent ma laktatory trójfazowe... Często laktatory elektryczne mają regulowaną moc ssania i dodatkowe końcówki do ściągania pokarmu

Gość gość
kup medele swing używany (ok 250 zł) a dokup tylko końcówke do przystawiania do piersi. Albo wygotuj porządnie.

Gość gość
a medela mini electric, jest ok? przy poprzednim dziecku rzadko uzywalam ale ten, ktory mialam- reczny avent- byl beznadziejny

Gość gość
up

Gość gość
po pierwsze reczny, po drugie z akuku. dalam niecale 50 zl i sprawdzil sie.

Gość gość
Lovi prolactis. Elektryczny i reczny w jednym. Ma najwiecej bajerow a jest tanszy od madeli czy jakod ttak to sie nazywa i od aventa i innych z wyzszej polki...

Gość gość
potwierdzam miałam aventa ręcznego i była udręka z odciąganiem, kupiłam Lovi Prolactis elektryczny i uratował mi laktację, trochę hałasuje ale coś za coś :)

Gość gość
Tez polecam elektryczny Lovi. Z recznym sie zameczysz.

Gość gosiak0512
Polecam laktator elektryczny Lovi Prolactis. Mam go w posiadaniu od miesiąca i już na początku doskonale i szybko pomógł mi zapanować nad nawałem pokarmu, na dzień dzisiejszy korzystam z niego codziennie do odciągania początkowego mleczka gdyż córka nie zawsze złapie twardsza pierś do buzi. Odciąganie jest szybkie i bezbolesne dzięki możliwości ustawienia odpowiedniej siły ssania (którą urządzenie zapamięta i nie trzeba za każdym razem ustawiać od nowa). Ponad to laktator łatwo się składa i łatwo się też wszystkie części myje. Praca laktator jak dla mnie jest dość cicha i nie przeszkadza w ściąganiu mleka przy śpiącym dziecku czy tez w nocy. Zasilany na baterie, sieciowo lub też można z niego złożyć wersję tzw. ręczną. Do zestawu dołączone są części zapasowe, a całość spakowana w fajną poręczną torbę z którą można śmiało podróżować czy zabierać ze sobą np do pracy i tam odciągać mleko.

Gość Tysiak85
Dołączam się do opinii gosiak0512! Lovi Prolactis to naprawdę świetny wybór ! Ja również użytkuje go od kilku tygodni i przede wszystkim wdzięczna jestem mu za to , że pozwala mi szybko pokarm odciągnąć, przy niedoczasie w jakim żyje debiutująca mama to bardzo ważne ! Druga sprawa - w ogóle nie sprawia bólu, gdyby jednak ktoś miał niższy próg bólu ma super funkcję regulacji siły ssania. Narazie używam go tylko w domu , ale zamierzam wersję manualną zabierać na dłuższe wyjścia czy wyjazdy, a i pewnie zasilanie bateryjne zyska moje uznanie i znajdzie swoje zastosowanie. Dzięki funkcjonalnej walizeczce, w jaką laktator jest zapakowany, łatwo jest utrzymać porządek w dołączonych akcesoriach. Aaaa ...i niech nie przeraża ilość części - składa się intuicyjnie i w minutkę! Polecam!

Gość mamusiowo2
Jest to produkt wysokiej jakości, który bardzo okazał się pomocny dla mnie. Na początku ściągałam pokarm laktatorem ręcznym, który zabierał mi bardzo dużo czasu. Laktator Lovi Prolactis zdecydowanie szybko pracuje i jest delikatny, a zarazem efektowny. Profesjonalne opakowanie-kosmetyczka, do której można przyczepić pasek i zabrać całość w podróż. Ma regulowaną siłę ssania. Możliwość zasilania sieciowego, a także można założyć baterie i jest mobilny. Super rozwiązaniem jest dołączona butelka wysokiej jakości i pokarm ściągam zaraz do butelki. Na wyświetlaczu podany jest czas ściągania mleka. Polecam

Gość gość
A ją miałam avent ręczny i elektryczny. Świetny był.

Gość ola1405
Polecam Lovi Prolactis. Pomógł mi on utrzymać i rozkręcić naturalne karmienie. Stymuluje on piersi by produkowały więcej mleka. Urządzenie jest solidnie wykonane. Posiada również możliwość przełączenia z elektrycznego na ręczny tryb odciągania pokarmu. Ma aż 8-stopniową siłę ssącą, dzięki czemu każda kobieta wybierze to, co jej najbardziej odpowiada. Cały laktator wraz z częściami zamiennymi zapakowany jest w elegancką walizkę z przegródkami niezastąpioną w czasie podróży.

Gość Bogna143
Ja mam ręczny laktator z Simed (ten pierwszy: http://www.simed.pl/produkty/laktatory/ ) i jestem zadowolona. jest bardzo delikatny i można kontrolować siłę i prędkość odciagania pokarmu, super sprawa, jak dla mnie bezpoleśnie ;)

Gość gość
Byłam bardzo wrażliwa na niektóre laktatory. Dopiero po zastosowaniu tego https://lionelo.com/shop/twee/ mocno mi ulżyło. Mogłam sobie dopasować stopień ssania. Jak brałam laktator to jeszcze dostałam ładowarkę, pokrywkę, butelkę, nakrętkę, smoczek i nakładkę. Ogólnie bardzo dużo rzeczy w cenie, więc okazuje się, że to jeden z najtańszych i najlepszych laktatorów na rynku obecnie.