Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku wyciągnąć 2 szczebelka w łóżeczku dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się w jakim wieku wyciągacie dzieciom szczebelka z łóżeczka? Mój synek ma 14 miesięcy, od 3 miesięcy sam chodzi, jest bardzo aktywny. Nienawidzi kiedy wkładamy go do łóżeczka, bo wie, że z niego nie może wyjść. Bardzo się tym stresuje, wierci się i płacze. Sam potrafi wejść na kanapę i z niej zejść, chodzi na meble i żwawo się porusza, dlatego ostatnio przyszła mi myśl, że może to już czas, aby wyciągnąć te szczebelka ? Co o tym sądzicie? Nie za wcześnie?

Gość serioserioserio serio
Ja wyciągnęłam jak mała miała 20 miesięcy, bo mała juz wychodziła :)...

Gość gość
Pewnie że już możesz! Po co stresować dziecko.będzie zadowolony! Nie czekaj aż wypadnie z łóżeczka góra a dzieci dużo potrafią,

Gość gość
Ja też wyciągnęłam jak dziecko już wychodziło, miał 15 mcy. Wcześniej siedział w łóżeczku przed snem, czasem siedział 5 min, czasem 30, czasem się wkurzał ale zasypiał sam i stosunkowo szybko. Kiedy zdjęłam ściankę, zaczęły się wieczne wieczorne wędrówki, bieganie, zabawa, siedzenie w naszym łóżku...

Gość gość
Mój synek ma 21 miesiecy i jeszcze mu nie wyjełam. Zrobilam to kilka razy, ale tylko wychodził i świetnie się przy tym bawił, a że ma problemy z zasypianiem to pewnie wcześniej niż o 1 w nocy by nie zasnął. Nie potrzebuję takich atrakcji:)

Gość gramatyczni naziści
SZCZEBELKI kobieto!!!! iiiiiiiiiiiiiii szczebelkiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!