Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci ale tak szczerze dlaczego nie podrywacie brzydkich kobiet

Polecane posty

Gość gość

dlaczego nie chcecie ich do zwiazku ani do seksu? no przeciez nogi jak nogi, twarz jak twarz, cipka jak cipka co za róznica jaka?

Gość gość
a po co ? żeby kumple się z nas śmieli ?

Gość gość
bo ładniejsze są łatwe i dają d**y szybko a brzydsze do związku dobre

Bo dlaczego mamy podrywać kobietę która nam się nie podoba? Jak nas kobieta nie kręci to po co mielibyśmy chcieć uprawiać z nią seks?

Gość gość
no seks jak seks wkladacie wyjmujecie... co za roznica jakie cycki czy jaka twrz ma wlascicielka? chyba wazne zeby bylo mokro i ciasno

Gość gość
Bo ładne kobiety są inteligentne i dobre z charakteru, a brzydkie są złe, zawistne i głupie.

Gość gość
na widok brzydkiej raszpli nie ma co włożyć.

Gość gość
no ale jeszcze penis musi bryknąć a przy brzydkiej to może być problem

Gość gość
brzydkie to są takie , że facet nie jest w stanie tyle wódki wypić by stały się ładne

"no seks jak seks wkladacie wyjmujecie... co za roznica jakie cycki czy jaka twrz ma wlascicielka? chyba wazne zeby bylo mokro i ciasno" x No właśnie różnica jest ogromna bo ochota na seks zależy od tego czy pociąga nas partnerka. Jakby było tak jak mówisz to wtedy faceci w ogóle by się nie przejmowali wyglądem kobiety. x Wiesz na czym polega ochota na seks u większości facetów? Widzą laskę, jeżeli jest atrakcyjna, seksowna, pociąga ich to po prostu mają ochotę obcować z jej ciałem. To właśnie jej fizyczność sprawia że rodzi się ochota na seks z nią. x Przy kobiecie która faceta nie kręci może być nawet problem z erekcją.

Mów za siebie, Dareiros. Fizyczność jest ważna, ale niestety niektórym nie wystarcza. :P

Gość gość
ale wam przeciez staje na widok kazdej cipki

"ale wam przeciez staje na widok kazdej c*pki" x To mit. Pomijając już fakt że większość facetów bardziej rajcuje widok piersi, nóg czy pośladków niż samej cipki. x "Mów za siebie, Dareiros. Fizyczność jest ważna, ale niestety niektórym nie wystarcza." x Nie wystarcza to nie to samo co nie ma znaczenia.

Gość gość
deroisa pociaga tylko fizycznosc b o tylko to ma do dyspozycji czyli bezosobowe jtpg 🖐️

Gość gość
Interesuję się tylko atrakcyjnymi kobietami 8-10/10 , które nie przekroczyły dwudziestego roku życia i są dziewicami. Dlaczego? Tak naprawdę każdy facet chciałby mieć młodą, atrakcyjną kobietę, a jak wiąże się z inną to wyłącznie dlatego, że nie ma innej opcji, więc pakuje się w taki związek na pół gwizdka. Po co komuś jakieś stare, brzydkie próchno po dwudziestce, które jest jedną nogą w grobie?

Żebyś się czasem nie przejechał na tych ograniczeniach wiekowych. :)

Nie zapędzaj się tak z tym grobem bo statystycznie to jednak faceci w tym samym wieku co kobiety są bliżej grobu niż one.

Gość zenobiusz smok
Dochodzę do wniosku, że mnie się chyba podobają brzydkie kobiety.

"deroisa pociaga tylko fizycznosc b o tylko to ma do dyspozycji czyli bezosobowe jtpg" x Jeżeli chodzi o seks to tak, pociąga mnie fizyczność i nie widzę powodu aby temu zaprzeczać. Jeżeli kobieta mi się nie podoba to po prostu nie czuje do niej pociągu seksualnego.

Gość zenobiusz smok
Nie aż tak, ale przeglądnąłem fotki na kompie i mam dużo dziewczyn, które mają dziwną urodę :D lub zdania na ich temat są mocno podzielone.

Gość gość
facetow podniecaja wszystkie kobiety

Gość gość
faceci tez nie sa piekni

Gość gość
ja znam jednego faceta bardzo przystojnego który podrywa nieładne dziewczyny, nie wiem dlaczego ale widocznie on tego chce w dodatku jest przystojny i bardzo męski a te podrywane dziewczyny sa nim zachwycone i każda sie w nim buja , kilka ma nawet obsesje na jego punkcie