Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana przyszla mama

infekcja w ciazy

Polecane posty

Gość zdezorientowana przyszla mama

3 tygodnie temu miala posiew z pochwy robiony b cos tam mnie szczypalo, ale wyszedl prawidlowo, duzo dobrych palevczek kw mlekowego(czy jak tam sie nazywaja) a teraz po 3 tyg mam otarcia od aplikowania luteiny i czasem wieczorem mnie szczypie jesli posiew byl dobry, to mogly sie namnozyc tak szybko jakies swinstwa? samam nie wiem czy powtorzyc posiew, bo nie chce zeby infekcja zaszkodzila dziecku moglabym invag albo lactowaginal, ale moze tylko zlagodze a dzidostwo i tak bedzie

Gość gość
up

Gość gość
Wiele dziewczyn ma podraznienia,a nawet plamienia po luteinie dopochwowej. Moze Ty tez. Ale przez internet ciezko wyrokowac..

Gość gość
Pogadaj z ginekologiem. Ja też miałam podrażnienia po luteinie i chyba jakieś grzyby, lekarz zmienił zmienił mi luteinę na doustną i zalecił tantum rosa. Pomogło od razu. Oczywiście każdy przypadek jest inny więc zamiast leczyć się sama spytaj lekarza, bo możesz zaszkodzić sobie albo dziecku.

Gość gość
luteine jutro koncze brac, lekarz mowi, ze pewnie po luteinie i zebym to obserwowala no ale ja mam myslenice