Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKaja

Małżeństwo tylko za dnia

Polecane posty

Gość gośćKaja

Witam. Jestem młodą mężatką dokładnie to 5 miesięcy po ślubie. Proszę was o opinie bo nie mam komu tego powiedzieć a tym co mam to nie mogę o tym powiedzieć. Jakieś 3 po ślubie mój mąż zmienił się nie do poznania w sypialni. To znaczy w ogóle nie interesuje go seks ze mną. Na co dzień jest kochający a w nocy jakby go nie było. Pytałam czy stałam się nieatrakcyjna dla niego ale zaprzeczył. Wciąż inicjuje seks ale on nie reaguje na żadne moje zaczepki i wysiłki. Co jest nie tak bo już sama nie śpię po nocach

Gość gość
moze gej

Gość gość
Witam, a ile jesteście ze sobą jako para i małżeństwo?

Gość gość
małżeństwo może być przykrywką, może być gejem... niezdecydowanym :)

Gość gość
w wielu stałych związkach po pewnym czasie dochodzi do spadku zainteresowania seksem z małżonkiem. Po prostu rutyna, brak nowych doznań. To trochę tak jak by się miało jeść codziennie to samo przez ileś tam lat. Przecież porzygać się można.

Gość gość
7 lat po ślubie po 2 latach mieliśmy kryzys wtedy postanowiłam znaleźć nianie przychodzi 2 r w tygodniu a my jedziemy do hotelu lub w aucie czasem na masaz erotyczny a potem wiadomo na numerek znow do auta gdy ciepło do lasu nad jezioro w gory ivtd...ciągle wymysliamy nowe miejsce . dopadła go rutyna wiec wymyslcie cos co was kreczy

Gość gość
Jaja sobie robicie? Rutyna 5 mieś po ślubie!