Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie meble dla 6 latki

Polecane posty

Gość gość

we wrzesniu idzie do 1 klasy wiec biurko mui byc. w zestaie musi byc szafa , biurko , komoda oraz otwarty regal. do 1500zł.

Gość gość
nie podobaja mi sie biale meble.

Gość gość
Do 1500 ? :o powodzenia !

Gość gość
Ja kupilam w ikea, zmiescilam sie w 1700zl, tylko meble, bez lamp, zaslon itp

Gość gość
13.57 dzieki za linka i napewno skorzystam.Chcialam synkowi robic wlasnie pokoj w stylu morskim a tam takie fajne lozko jak lodz.

Gość Intiaro
Polecamy meble dostępne w naszej aplikacji. Za pomoca telefonu lub tabletu możesz zobaczyć każdy mebel we własnym domu. Film mówi wszystko: http://youtu.be/nYOw5rKopZ0

Gość gość
Polecam meble labirynt z niebieskim. Można je kupić np na allegro albo w innym sklepie internetowym z meblami. Ja mam z pomarańcze. Do tego dodatki w morskim stylu jak chcesz i super

Gość maroon123
Bardzo ładne meble dla dzieci można znaleźć w sklepie internetowym www.kidsconcept.pl. Jak poszukujesz czegoś do pokoju 6 latki to na pewno coś znajdziesz na tej stronie. Są to meble w przystępnej cenie, mają dobrą jakość bo sama zamawiałam tam łóżeczko...

Gość gość
polskie matki to sa na ogol skrzeczace c**y neinawidzace ludzi bo nie wiedza nawet kim chca byc 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
na allinside.pl można kupić tanie fajne mebelki w sam raz do pokoju dziecięcego ;) Moja córka byłą bardzo zadowolona ze stolika stamtą ;)

Gość gość
ja mam synka w takim samym wieku. Też przed pójściem do szkoły postanowiłam zmienić mu wystrój pokoju. Meble zamówiłam przez internet na www.hitmeble.pl Warto do nich zadzwonić bo czasami mają dostępne coś czego nie mają na stronie interentowej. Ja dla Kacpra kupiłam śliczną antresolę w dobrej cenie, dlatego jak najbardziej polecam ten sklep.

Gość gość
Najlepiej to wybrać takie meble dla dziecka, które nie będą narażały kręgosłupa, w końcu z czasem coraz więcej będzie przebywało przy nim. Proponuję coś w takim stylu www.meblemoll.pl. Mają tam ciekawe biurka i krzesła z regulacją, one po prostu rosną razem z dzieckiem.

Koniecznie zestaw? Z tego co się orientowałam, kupowanie mebli osobno to lepsza opcja.Masz znacznie szerszy wybór. Sama zainwestowałabym na początek w biurko i krzesło i komodę w stylu tych: http://www.brw.com.pl/komody/ . Resztę dokupowałabym na bieżąco, w miarę potrzeby.

Gość gość
coraz więcej firm produkuje meble dziecięce, mnie zachwyciły mebelki firmy vox, można je kupić w dobrej cenie np. w http://www.33meble.pl/ w Szczecinie

Gość Natasha_09
Wszystkim matkom stojącym przed takim wyborem: jakie meble wybrać poleciałabym meble marki TIMOORE http://www.timoore.eu/lozka-dla-dzieci.html nie dość, że są bardzo ładne, dizajnerskie to jeszcze trwałe. Może zestaw nie kosztuje 1,500 ale przynajmniej mamy pewnośc, że nie rozlecą się po tygodniu użytkowania . Mamy również pewność, że posłużą nawet następnym pokoleniom więc wg mnie warto dać za nie troszkę więcej.Pozdrawiam :)

Gość gość
bardzo dobrej jakosci krzesla dla dzieci maja tutaj www.meblemoll.pl sama kupilam jeden z modeli dla moich dzieci i sprawdzaja się swietnie

Gość gość
Dobre oferty mają w salonie online na www.mebel-partner.pl Całą sypialnię i pokój dziecięcy mamy w domu ich meblami obstawione. Dobra jakość, niskie ceny i projekty, które nie są szablonowe. Jak ktoś myśli o urządzeniu mieszkania – po swojemu, to tutaj znajdzie właśnie takie, oryginalne, dopasowane meble, a nie typową taśmówkę.

Gość Gabriellllllla131312
Świetne krzesła do biurek dla dzieci posiada w swojej ofercie sklep 4KidsPoint. Polecam, wizualnie ładne, pasujące do każdego wnętrza mieszkania, wygodne, a przede wszystkich cechujące się wysoką ergonomią. Sam sklep 4KidsPoint jest godny polecenia, szybkie wysyłki, wysoka jakość i bogata oferta asortymentowa. Zerknijcie na ich ofertę, a tutaj ulubione krzesło mojej córki: https://4kidspoint.pl/ergonomiczne-krzeslo-rosnace-z-dzieckiem-rozowe-freaky-mayer-22359

Gość kinga5363
My ostatnio kupowaliśmy w sklepie Meblik pufę rozkładaną do pokoju naszej córki: https://www.meblik.pl/pufa-rozkladana/ i widziałam, że mają gotowe kolekcje mebli dziecięcych. Wyglądają pięknie, takie klasyczne i ładne, ale zarazem dziecięco. Sprawdź sobie, mają bardzo dużo sklepów na terenie całej Polski, na pewno znajdziesz jakiś w swojej okolicy :)

Gość Paulina Polit
Dobrą inwestycją dla dziecka może być zakup biurka z elektryczną regulacją wysokości blatu ponieważ wiadomo, że dzieci lubią się bawić w pozycji siedzącej i stojącej. Poza tym dzieciaki szybką rosną i takie biurko z pewnością wystarczy takiemu dziecku na lata ;) Ja Zainwestowałam w takie biurko dla mojej już 8 letniej córeczki kupując u bezpośredniego producenta https://indesks.eu/ i jestem bardzo zadowolona z zakupu, ponieważ mam spokój na lata ;)

Gość weroks78
Mam córke w podobnym wieku :D obydwie jesteśmy zachwycone meblami od fiorentino

mam córkę w podobnym wieku. Kupiłam jej mebelki z fiorentino bardzo się nam podobają a jej w szczególności

Gość gość
Jako mała dziewczynka miałam meble od fiorentino ale teraz się przeprowadzam i meble ma teraz moja bratanica.

Gość karolinadgosz
Ja właśnie szukałam białych mebli, bardzo mi na takich zależało. Znalazłam idealne na Fiorentino.pl są śliczne, funkcjonalne. Polecam bo osobiście nie mogłam trafić lepiej