Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PARTNER NA STUDNIÓWKĘ

Polecane posty

Gość gość

Z przyczyn delikatnie niezależnych od mej osóbki i zawirowań życiowych poszukuję partnera na studniówkę, która już niebawem - 16.01. Wymagania? Dobry humor i uśmiech na twarzy, a i studniówka w Bydgoszczy. Mój adres mailowy: mementomielo@o2.pl P.S. Ciepło pozdrawiam w te chłodne dni.

Gość gość
desperatka z ciebie że tu szukasz :D

Gość gość
Ja wiem czy desperatka... Spędzenie wieczoru z kimś nieznajomym może być ciekawym przeżyciem ;d Ja własnie w ten sposób poznałam swojego narzeczonego. Powodzonka!

Jak można było poznać swojego narzeczonego w ten sposób. To dość moim zdaniem podejrzane. Nie możesz po prostu zapytać jakiegoś kolegi w klasie czy on też nie ma żadnej partnerki na studniówkę i razem byście tak poszli? Ja to miałam partnera na studniówkę w postaci kolegi z ławki.

Jak można było poznać swojego narzeczonego w ten sposób. To dość moim zdaniem podejrzane. Nie możesz po prostu zapytać jakiegoś kolegi w klasie czy on też nie ma żadnej partnerki na studniówkę i razem byście tak poszli? Ja to miałam partnera na studniówkę w postaci kolegi z ławki.