Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam mu, że wydaje mi się być interesującym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Tak uargumentowałam fakt napisania do gościa, który mnie nie zna. Wypatrzyłam go u mojej koleżanki (którą notabene i tak nie znam na żywo). I zaczął ze mną pisać, wypytywać etc, wyobraźcie sobie! Przegadaliśmy parę h. nie wiem, kto teraz i czy napisze, i czy cokolwiek z tego wyjdzie, ale w każdym razie - przyjemnie, że tak zareagował. Choć nie wiem, czy aż taka szczerość jest dobra

Gość gość
Super! Ja zagadałam dzisiaj, ale nie odpisał. Mogłabyś napisać jak dokładnie zaczełas rozmowe? Przyda się na przyszłość

Gość gość
+stwierdziłam, że wypatrzyłam go na takim portalu o muzyce i zapisałam z tego względu, że wydał mi się interesujący ;) był zdziwiony, że ja z tych klimatów, ale to akurat chyba zadziałało na plus

Gość gość
Najpierw powiedziałam, że zastanawiam się, skąd mam jego numer na liście, on że nie ma pojęcia. Myślę sobie: to idiotyczny początek... więc napisałam, że jakoś inaczej go zapisałam, ale już kojarzę po zdjęciu no i to co wyżej napisałam, że go na tym portalu wypatrzyłam, zapisałam etc kiedyś., ale nie odważyłam się pisać, bo nie chciałam, żeby odebrał to dziwnie (wiem, tą końcówkę mogłam pominąć)

Gość gość
łoł odważna jesteś!

Gość gość
up

Gość gość
chcialbym zeby jakas laska mi tak powiedziała... echh...

Gość gość
hehe