Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upominek na Dzien Babci

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pomysłu na jakiś upominek\prezent na dzień babci.Nic nie mogę wymyślić.Może pod powiecie cos?? Co wy robicie czy kupujecie...

Gość gość
U nas tylko tradycyjne kwiatki, czekoladki itd, a do tego to co dziecko zrobi, zwykle laurki, w tym roku chce coś ulepić.

Gość gość
A ja zamówię przez allegro magnesy zdjęcie wnuczków na lodówkę

Widzialam swietnw flamastry czy markery do ceramiki, piekny kubek do tego bialy niech Maluch mamaluje sliczny obraz z napisem dla ciebie babciu czy co tam do piekarnika na 30minut i prezent jak ta lala !!!

Gość gość
U nas jak co roku będzie ładna ramka ze zdjeciem dziecka. Babcie są zachwycone i co roku czekają jakie zdjęcie dostaną i w jakiej ramce. Zawsze staram sie kupić fajne ozdobne ramki.

Gość gość
ja w tamtym roku dalam kalendarze ze zdjeciami syna- prezent sie bardzo podobal. W tym roku chyba jakis standard-kwiaty, czekoladki

Gość gość
Ja kupiłam właśnie drobną biżuterię na allinside.pl. ;) bardzo tanio można ogarnąć coś, tylko trzeba poczekać na przesyłkę, jednak warto uwierz :P

Gość gość
z tymi zdjęciami wnuków to chyba niezbyt dobry pomysł jak już chcecie obdarować prezentem, który ją ucieszy wysilcie się bardziej niby babcia wszystko ma, ale można podarować coś co podkreśli jej kobiecość, babcia to nie tylko starsza pani bawiąca twoje dziecko. to także kobieta a kobieta lubi się podobać nawet jesli włosy siwe i skóra pomarszczona. kup coś co podkreśli jej zapomnianą urodę

Gość gość
biżuteria dobry pomysł, pod warunkiem, że babcia lubi i nosi dobre perfumy lub piękny szal, apaszka, eleganckie rękawiczki itp

Gość gość
Karabin na pustą synową :classic_cool: ale będzie zadowolona jak cie ustrzeli jak ptasiora :D

Gość gość
Czekolada,laurka i kwiatki.

Gość gość
Worek ziemi ogrodowej. Żeby się przyzwyczajała.

Gość gość
Jakieś pomysły co można kupić?

Ja zamówiłam poduszki ze zdjęciem. Moja córka ma 20 miesięcy wiec sama jeszcze nic nie zrobi ale za.rok będą obrazki zrobione przez dziecko

Gość gość
Może jakiś dobry kosmetyk, który sprawi,że poczuje się piękna i dopieszczona? :) Super produkty w okazyjnych cenach możesz znaleźć na www.hurtowniakosmetyczna24.pl

Gość gość
dołączam się biżuterii ;) Moja babcia bardzo lubi takie rzeczy więc jestem pewna, że będzie zadowolona, też kupiłam na allinside ;) Wygląda na żywo lepiej niż na fotce w necie ;)

Gość gość
U mnie bardzo dobrze sprawdziła się biżuteria ;) Kupiłam ją za grosze na allinside.pl, a sprawiłam babci niemałą radość ;)