Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje menu czy schudne?

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 miesiace, jak myslicie ile moge schudnąć ( teraz waze 61kg, 158cm ) sniadanie- musli (owoce, platki owsiane,orzechy, jog.naturalny) obiad- zupa warzywna bez smietany, duzo warzyw, duzo ryb, kurczaka, jak makaron to razowy , salaty itp ( w dosc duzych ilosciach) podwieczorek- 1 serek wiejski kolacja- szkl.soku grejpfrutowego pol godziny hula hop.

Gość gość
heeeej

Gość gość
1 danie na obiad a nie wyżera taka... tak jedzac nie schudniesz

Gość gość
Na luzie schudniesz Ja bym dodała 1 posiłek, drugie sniadanie i na kolacje nie przesadzaj z tym sokiem , mozesz zjeść coś jeszcze głodując nie pociągniesz zbyt długo Schudłam 13 kg :) przy podobnej diecie i też kręcę hula hop :)

Gość gość
te hula hop to całość wysiłku na dzień??

Gość gość
gość co pisze , że nie schudniesz gada bzdury

Gość gość
Czy takie zwykle plastikowe hula hop cos daje?

Gość gość
raczej nie, jest zbyt lekkie, ja cwiczę z hula hop, które waży 80 dag

Gość uoil02
Oj ja hula-hop nie potrafię;) ale ja za to biegam 3x w tygodniu po 10km tak wolnym ruchem ale biegam;) do tego jem regularnie i przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl a efekty są bardzo zaskakujące;) ale w dobrym znaczeniu;)

Gość gość
Nie wiem na ile to pewna informacja, ale usłyszałam kiedyś, że owoców a zwłaszcza cytrusów nie jemy już po godzinie 16.00, ponieważ od razu idą one w tłuszcz. Bardzo się zdziwiłam ale kilka osób mi tą informację potwierdziło.

Gość Viki

Najlepiej spożywać 5 posiłków dziennie ale w mniejszych ilościach. Wszystkie produkty, które wypisałaś są jak najbardziej ok! Oprócz ruchu możesz też dorzucić suplementację, a ja osobiście mogę Ci polecić produkt, który mi też pomógł szybciej schudnąć. Spróbuj african mango od vitalprogres, fajny naturalny wspomagacz odchudzania 🙂 Myślę, że z Twoją dietą szybko poradzi sobie z nadprogramowymi kilogramami 🙂

Gość mim0

Ważna bardzo jest też aktywnosc fizyczna. JA sobie różne sprzęty kupuje na stronie wasserman 🙂

Gość GOŚĆ

Menu super, pamiętaj też żeby nie przesadzić z ilościami. Ja dodatkowo każdego ranka piję szklankę wody z cytryną i łykam slimberry ze sklepu: slimberrysklep.pl i efekty są powalające. -9kg w dwa miesiące 😄 

Gość gosc

Zalezy co rozumiesz jako duzo ryb i kurczaka? Od duzej ilosci salaty raczej nie przytyjesz, ale od duzej ilosci ryb i kurczaka jak najbardziej. Poza tym zeby schudnac musisz po prostu jesc mniej niz jesz teraz i wcale nie musisz sie ograniczac do salaty i kurczaka. Z Twojej wagi wynika, ze jestes szczupla wiec jesz tyle kalorii ile potrzebujesz. Nie ograniczalabym ich drastycznie, bo diety nie dzialaja i wpedzisz sie tylko w efekt jo jo. Po prostu ogranicz dotychczasowe menu, np. jesli jesz cos slodkiego po obiedzie to wyeliminuj to z diety, albo jesli pijesz sok/coca-cole to zamien to na wode mineralna. Wystarcza male zmiany w Twoim przypadku, nie ma co sie katowac calkowicie zmieniona dieta.

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić  Posiłki różnorodne i zbilansowane.

Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą.

Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234