Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaniepokojona

prawie rok po porodzie a nadal..

Polecane posty

Gość zaaniepokojona

Urodzilam prawie rok temu, karmilam piersia przez miesiac, potem zanikl mi pokarm. Juz od pary miesiecy z jednej piersi dalej mi cos leci, jak przycisne piers to az tryska czasami jest to przezroczyste a czasami biale. Dodatkowo z drugiej piersi jakis miesiac temu przez pare dni tez mi lecialo ale po jakims tygodniu zaniklo, teraz na tej piersi pojawil sie guzek, tuz pod sutkiem. Jakie moga byc powody tego ze dalej leci mi z jednej piersi i guzka na tej drugiej ?

Gość gość
Tu nie ma co pytać na forum tylko MARSZ DO LEKARZA i to prędziutko!!!!

Gość gość
Hmm, ja tak mam ale karmie już pol roku, a guzek u mnie wziął sie z nadmiaru i zastoju pokarmu. Wygląda jakbyś nadal miała pokarm, ale czemu? Może kolejna ciąża?

Gość zaaniepokojona
Kolejna ciaza jest niemozliwa.. robilam testy ostatnio i jedna kreska.

ja po 3 latach od karmienia,zrobił mi sie guzek i bolał,tez mi wyciekało troszke wodnista wydzielina ale lekarka powiedział ze kanalik mi sie zatkał i ze przejdzie,i miała racje:) wiec nie denerwuj sie tylko idz do lekarza

Gość gość
jak to możliwe ze ci zanikł pokarm? nie przystawiałaś dziecka?

Gość gość
Za 3.. 2.. 1.. Zleca sie krzykaczki ;) ta wyzej jest pierwsza

Gość gość
Wszystkie kobietki zapraszam na mój blog www.MartynaG.pl - o ciąży, o wyprawce, o porodzie, o zakupach i wychowaniu małego człowieka słów kilka! Na pewno znajdziecie coś dla siebie...

Gość gość
a czy czasem nie lieci Ci mleko przy dziecku kiedy placze albo jest blisko.Moze byc tak,ze laktacja jeszcze sie nie zatrzymala i leci ci melko jak jest dziecko blisko idz po tabletki na zatrzymanie laktacji x x x moze tez byc tak,ze dlugo ci to mleko leci i zatkaly Ci sie gruczoly mleczne dlatego jest zgrubienie x x moze tez byc najgorsza diagnowa musisz isc z tym jak najszybciej do lekarza

Gość gość
Tak myślałam czytając pen temat że zaraz ktoś wyskoczy z rakiem haha. Boże... To nic innego jak prolaktyna.Zbadaj sobie poziom. Ja przestałam karmić 6 lat temu i dalej mam ''mleko'' Teraz już malutko. To wszystko wina za wysokiego poziomu prolaktyny