Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mandat, czy odwolanie cos da?

Polecane posty

Gość gość

Kupilam wczoraj bilet miesieczny na legitymacje, nieaktywowalam go. Nie wiedzialam,ze trzeba. Od kilku miesiecy kupowalam bilet na egitymacje i byla ciagle aktywna( Pan w informacji (bo przeciez nie kanar!) wyjasnil mi,ze jesli pomiedzy zakupem biletu byla przerwa to legitymacje z biletem trzeba ponownie aktywowac( chociaz inny Pan przy zakupie biletu na legitymacje powiedzial mi, ze aktywuje sie ja tylko za pierwszym razem i tego bylam ciagle pewna).Mam do zaplaty 180 cos zlotych.. Nie zamierzam placic. Pokazywalam nawet kanarowi paragon z kupna biletu, ale powiedzial,ze to tylko potwierdzenie zaplaty...Jutro pojde sie odwolac, ale czy sa jakies szanse? A jesli nie umozyliby mandatu to co w tej sytuacji? Jestem studentka,na utrzymaniu rodzicow, nie mam zadnych dochodow czy w tej sytuacji podchodza do tego jakos inaczej?

Gość gość
Ktos cos??

Gość gość
no zawsze po zaladowaniu pierwszego dnia musisz kliknac go. Co ty na bezludnej wyspie bylas do tej pory?

Gość gość
Wlasnie nie.. Jesli kupilabym ten bilet przed uplywem waznosci poprzedniego biletu to nie trzeba aktywowac, a ze mnie nie bylo w miescie kilka dni to nie moglam kupic tego biletu. Poza tym Pan wczesniej powiedzial mi ze aktywuje sie tylko na poczatku...

Gość gość
no wlasnie, skoro nie było ciągłości, to by własnie początek :)