Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co oznacza, że dziewczyna jest słaba w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

wiem, że gusta są różne ale jak to widzicie?

Gość gość
to znaczy że studentka nie chce klientowi ssać

Gość gość
ja też nie rozumiem tego pojęcia, przecież faceci leca na wygląd, to jak jest ładna to będzie leżeć a im to bedzie odpowiadać bo jest super ladna więc nie wiem o co chodzi

Gość gość
To oznacza że facet jest słaby ale musi na kogoś zwalić winę :P

Gość gość
że się nie stara tylko leży jak " kłoda", nie jest aktywna w łóżku itd

Gość gość
a czytałam kiedyś męskie forum o prostytutkach i tonie prawda ,że im wystarczy jak kobieta jest ładna, tzn ma to duze znaczenie, ale oprocz tego czy sie stara w łozku tez

Gość gość
gość dziś a czytałam kiedyś męskie forum o prostytutkach i tonie prawda ,że im wystarczy jak kobieta jest ładna, tzn ma to duze znaczenie, ale oprocz tego czy sie stara w łozku tez X Wypowiedzi erotomanow, którzy pukają wszystko nie bierz pod uwagę.

Gość gość
Jak facet jest do niczego to kobieta się nie będzie starać.

Gość gość
kłoda to wiem, że tylko na misjonarza i nic nie robi tylko leży ale pojęcia słaba chyba nie równa się kłoda

Gość gość
no ,ale pytacie co to znaczy ,że dziewczyna jest "słaba " w łozku to odpowiadam, wyglad to jedno - bardzo ważne bo bez niego kobieta ich nie pociąga, a to czy jest dobra w łożku to juz inna sprawa

Gość gość
ok, dobra to wg Ciebie jaka?

Gość gość
słaba= mało aktywna , nic nie robi tylko poddaje sie partnerowi, czasem na siłę, marnie robi loda ,albo nie chce robić wcale, jest mało otwarta na eksperymenty itd

Gość gość
nie jest w łóżku tak zaangażowana jak amerykanie w Afganistanie

Gość gość
Ale prawie przy wszystkich pozycjach facet się musi dużo bardziej namachać. Czy to już oznacza, że jego partnerka jest słaba? To w sumie wszystkie są słabe :P

Gość gość
według mnie dobra w łózku , to taka która jest zawsze chętna i sama inicjuje seks i potrafi podniecić partnera dobrym striptizem .. Tutaj wcale nie chodzi o technike robienia loda , która moim zdaniem wcale nie musi być perfekcyjna .

Gość gość
dobry striptiz to też, ale technika w łóżku też, dobra w łóżku równa się dla mnie aktywna chetna itd

Gość kafeterianinn
Dobra w łózku , to nie taka która dobrze ssie , tylko taka która potrafi sprawić , ze facet będzie miał ochotę na seks. nawet jeśli 5 minut temu w ogóle o nim nie myślał i nie planował https://www.youtube.com/watch?v=Pu8CN_TthNY

Gość gość
wydaje mi się, że powinna tez sama inicjować seks, taka która tylko czeka to słaba opcja

Gość kafeterianinn
najważniejsze by potrafiła podniecić faceta , miała na to swoje rózne damskie sposoby .. Są przypadki kobiet , którym nawet nie chce się rozebrać , biorą członka do ust w ubraniu .. Facet wcele nie podniecony , nie ma ochoty , a ta wyciąga jego członka ze spodni i zaczyna go ssać .. To prawdziwy koszmar .

Gość kafeterianinn
Facet wcale nie podniecony , nie ma ochoty , ogląda mecz w telewizji , a ta wyciąga jego członka ze spodni i zaczyna go ssać .. To prawdziwy koszmar .

Gość gość
Ja jestem słaba w łóżku i o tym wiem. Moj facet nie umie mnie zaspokoić, poza tym ze wzgledu na tylozgiecie macicy w wielu pozycjach mnie boli.

Gość gość
No wszystko tu zostało wyjaśnione. Dobra w łóżku to żywa i atkywna. I tyle :p

Gość gość
zamykame temate :classic_cool:

Gość gość
ja też nie rozumiem tego pojęcia, przecież faceci leca na wygląd, to jak jest ładna to będzie leżeć a im to bedzie odpowiadać bo jest super ladna więc nie wiem o co chodzi :D to zależy od oczekiwań ale generalnie większość mężczyzn, nie obrazi się, gdy kobieta będzie wykazywała inicjatywę, będzie prowokacyjna, będzie lubiła seks, będzie w niej trochę, takiej d***** w łóżku x ktoś tam napisał, że nawet się nie rozbierze i do buzi bierze :D dla mnie to jest właśnie bardzo atrakcyjne, podniecające, gdy kobieta seksownie ubrana, zabiera się od razu do seksu oralnego co kto lubi ;)

Gość gość
up

Gość gość
Taka co strasznie piszczy i rzuca się w lozku jakby ja prad porazil tez nie jest mile widziana :D

Gość gość
Zimna suka, kłoda , nie potrafi ssać pały !

Gość gość
zimna suka w łózku? to coś jak kłoda?

Gość warsiawiok
jerżeli bylby mecz legii mej ukohanek a ta by mi kutasa wyjmała i ssała to bym w łeb zajebał

Gość gość wedrowny
w łózku najlepsza jest nimfomanka, tak się wystawia że zawsze stoi i ...NIE MUSI NIC ROBIĆ Jeżeli chcecie chłopaczki żeby się wami ktoś zajął to poproście kolege:) ps. większość z was to pyerdolone tzwele z pokolenia gender (seks partnerski:-O) tylko się do tego nie przyznacie