Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maguszkaa

Beauty Derm w Warszawie kto zna tę klinikę?

Polecane posty

Gość Maguszkaa

szukam opinii na temat kliniki Beauty Derm w Warszawie http://beauty-derm.pl/, bo mam zamiar się tam wybrać za zabieg, ale chciałam potwierdzić, czy warto. Chodzi mi konkretnie o usuwanie blizny po cięciu cesarskim, a wiem, że oni takie coś robią. Pomoże ktoś?

Jakiś czas temu sama zdecydowałam się na botoks. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić zabieg botoksu u Pani Beaty z kliniki Beauty Derm w Warszawie. Cena odpowiednia, zabieg wykonany w sterylnych warunkach (TO TERAZ JEST BARDZO WAŻNE W CZASIE PANDEMII) z zachowaniem najwyższych standardów, bezpieczny i pomimo obaw – był zupełnie bezbolesny. Efekt końcowy – FANTASTYCZNY! Polecam 🙂 !😊

Polecam Panią Doktor Beatę Kociembę! Miałam endermologie LPG! szukałam jeszcze w lato, jestem obecnie po 1 serii i efekty są świetne. Co prawda, nie jest tak pięknie jak na obrazkach w googlach, ale to doskonale mówi Pani Doktor która Ci to robi ito było mega w porządku Efekt u mnie jest widoczny okiem przez męża 😁

polecam 2 mies temu robilam tam cristal kriolipolize idealne w zimę pierwsze efekty juz byly widoczne po 3 tygoniach