Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy wynik

Polecane posty

Gość gość

Hej mam do Was pytanie czy pomylił Wam się test ciążowy? Drugi dzień spóźnia mi się okres. Zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny. Jednak miesiaczki nadal brak. Wczoraj miałam brązowe plamy. Mogę obawiać się ze to ciąża?

Gość gość
może tak , może nie w pierwszej ciązy też miałam brązowe plamienie i robiąc test wyszła blada druga kreska za dwa -trzy dni jak nie pojawi się miesiączka to albo zrób drugi test albo dziś idź na betę , chociaż ja bym poczekała kilka dni i zrobiła drugi test ciążowy

Gość gość
Testy ciążowe się nie mylą.

Gość gość
Musisz odczekać jeszcze trochę i powtórzyć test. Plamienia mogą zapowiadać okres ale mogą też być przez implantację.

Gość gość
Ja miałam tak i teraz mam 2 letnia córkę. Zrób za parę dni test. Wszystko możliwe ze za niskie stężenie

Gość gość
Testy ciążowe rzadko się mylą.

Gość gość
Negatywny test nie oznacza braku ciąży. Czasem jest zbyt niski poziom hcg i wychodzi brak ciąży a za kilka dni są dwie kreski.

Gość hope20
Wydaje mi się, że testy są na tyle czułe, by były wiarygodne. Wiadomo, że nie ma stu procent pewności. Zaczekaj kilka dni i jeśli miesiączka się nie pojawi zrób kolejny test. Okres zawsze może spóźniać się przez stres i wiele innych czynników, ale brązowe plamy mogą zwiastować, że za niecałe dziewięć miesięcy zostaniesz mamusią :) Daj znać kiedy już będziesz miała pewność :)

Gość gość
Ja też mam podobną sytuację. Czekam parę dni i robie kolejny test.

Gość gość
Owulacja mogła się opóźnić i stąd negatywny wynik testu. One mają czułość 20-25 czasami to za mało na bardzo wczesną ciąże. Beta pokazała by dokładniej jaki jest poziom hormonu we krwi. Ja bym się nie umiała doczekać i poszłabym na badanie krwi.

Gość gość
Jesteś w ciąży. Gratuluję