Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bmw e92 czy audi a4 b7

Polecane posty

Gość gość
Tak samo porównać Daewoo z BMW no bez przesady... gość dziś - zgadzam sie.... to nic ze audi z 2008 roku a przebieg w benzynie juz ponad 200tys sie kreci....

Gość gość
Każda marka ma gorsze i lepsze, brzydsze i ładniejsze modele. I każdy ma swój gust. Ale te twierdzenia, że Audi to tylko burak może jeździć, a BMW wieśniak-przykro mi, ale świadczą tylko o kompleksach. Ja tak to widzę. A teraz muszę zmykać moim Peżotem do pracy. Pozdrawiam właścicieli prestiżowych i nie prestiżowych samochodów.

Gość gość
Bo jak ktoś kupuje BMW , to kupuje nowe , a nie używane KTo kupuje używane BMW to znaczy , ze jest batem ze wsi , zmywakiem z Anglii i nie stać go na utrzymanie tego auta i powinien sobie kupić forda . Zgrywa oszołoma buraka ..

Gość gość
UUUUU, tu widzę wszyscy samochodami za 100000 jeżdżą:D ale jaja:D znajomy ma to drugie BMW, niestety na wsi nie mieszka i bardzo dobrze mu się wiedzie (jest właścicielem składu budowlanego). Nigdy też jakimś cudem w Anglii nie był na zmywaku:D ale co tam, na kafeterii to przecież sami bogacze, kredyt weźmie, samochód za 100000 kupi i udaje, że jest gość:D żenada

Gość gość
BMW - BURAK AUDI - CWANIAK FORD - KTOŚ KOGO NIE STAĆ NA BMW Prosze was... Nie chodzi o to kto jakim autem jezdzi, wazne zeby mu sie podobalo w srodku, na zewnatrz, mial dobra game silnikowa i nie wiem co tam jeszcze... Chyba z tymi markami chodzi o to, ze np kupi se jakis gowniarz stare a4 i zimny łokiec, umc umc, bo on ma AUUUDIII i szpan we wsi.. Chyba o to chodzi

Gość gość
BMW za 40 tys zł to nie jest BMW to grat który miał iśc na złom . Zero prestiżu .. TAkimi jeżdzą buraki których nie stać na paliwo poruszają sie na rezerwie BMW musi kosztować 300 tys zł .. jak masz 40 tys zł to juz lepiej kupić forda focusa przynajmniej nie będzie obciachu

Gość gość
auto za 40 tys na zlom? bez przesady... oddaj go ubogim w takim razie

Gość gość
ktoś kto kupuje za 40 tys zł BMW jest skończonym burakiem , biedakiem i oszłomem chcącym zabłysnąc przed innymi biedakami wiesniakami .. taka prawda ..

Gość gość
niech se kupi te BMW za 40 tysi ale niech sie wozi jak czlowiek a nie pan wszechswiata

Gość gość
zgadzam sie w 100 % . . śmieszy mnie gdy ktoś jezdzi starym przeterminowanym BMW , bo go nie stać na nowe .. A jeszcze bardziej mnie smieszy gdy zatankuje do tego BMW 10 litrów paliwa bo nie stać go na benzyne do niego tylko jezdzi na rezerwie wiesnak

Gość gość
zobaczcie to . Wiesniak biedak z Poznania kupił stare BMW i jezdzi na rezerwie , nie stac go na paliwo . NA filmie widać jak świeci mu się kontrolka http://www.tvn24.pl/poznan,43/poznanski-frog-uslyszal-zarzuty,497992.html

Gość gość
dobrze ze sobie audi nie kupil... audi a4 b7 - taki komfort jazdy ze siedziac z tyłu mozna sobie brode o kolana oprzeć

Gość gość
Szczerze to nie widzę żadnego sensu w kupnie nowego samochodu. Za 4 lata połowa ceny, a stan idealny. Mi pieniądze z nieba nie lecą, więc i podejście ekonomiczne jest pomocne.

Gość gość
a kup sobie audi a4 b7 z silnikiem 2.0 w dieslu.. i wez od razu pożyczkę na naprawy bo takiego silnika to nawet do skody nie włozyli

Gość bidak zmywak
poznański wieśniak w starym rozlatującym się BMW ( w czasie flimu słychać dziwne odglosy jakie wydaje auto ) jezdzi na rezerwie https://www.youtube.com/watch?v=cxFBTG6lthE Widać jak kontrolka rezerwy mu się pali .. Bida

Gość gość
przeciez to jakies gowniarze

Gość gość
taka jest różnica BMW za 40 tys - polski bidak wiesniak , burak BMW za 400 tys zł - polski oszołom , złodziej samochodów , cwany prezes

Gość gość
A ja bym nigdy nie kupiła Audi, wnetrza są okropnie "zimne", takie kanciaste i proste. BMW w sumie nie lepiej. A ten filmik z tymi chłopcami w BMW - aż się proszą o kłopoty. Tak jezdzic :O

Gość gość
to BMW tych durni z POznania wydaje dziwne dzwięki z zawieszenia , jakieś piski coś skrzeczy To jakiś złom Widać na filmiku ze jadą na rezerwie benzyny Pewnie tankują za 10 zł a to auto w wiekszości stoi , bo nie stac ich by nim jezdzić .. Polska wieś

Gość gość
pewnie stare bmw e36, 205 z hakiem przebiegu, słownictwo jak z rynsztoka, nawet taka muzyka a żarówy to tak zolte w swiatlach ze na poczatku myslalam ze to w Anglii lub Holandii nagrywane bo zółte tablice rej.

Gość gość
wcale mnie nie dziwi , że ta marka to synonim bata ze wsi , biedaka i oszołoma. Nie sztuka kupić auto , sztuka go utrzymać .. A ta rezerwa mnie rozwaliła .. Nie mają kasy na paliw , przeklinają jak szewc .. Wieś tańczy wieś śpiewa

Gość gość
i te zucie gumy.... :O mlaska jak krowa

Gość gość
Nowka z salonu.

Gość saurfang
BMW e92 samochód z klasą polecam rocznik 2006 benzynę silnik pozbawiony wad jak nowsze wersje tego auta gdzie wyposażono w awaryjny bezpośredni wtrysk paliwa, psujące się cewki zapłonowe i przysparzające problemów pompy paliwowe wysokiego ciśnienia. Najlepszy wybór moim zdaniem to wersja 325i kompromis między ekonomią, a osiągami 218 km całkowicie wystarcza 6,9 s do 100 km/h. Dodatkowym argumentem przemawiającym za silnikiem z 2006 jest możliwość instalacji LPG bez bezpośredniego wtrysku. Samochód pali nawet 13 litrów paliwa, a trzeba być naiwnym by wierzyć, że cena benzyny się utrzyma na obecnym poziomie. Instalując LPG oszczędzamy ok 40%, warto zainwestować również w wersje z nawigacją i skórą gdyż bez tych dodatków samochód wygląda dość ubogo. Jeżeli chodzi o audi a4 b7 jest to samochód znacznie tańszy ok 20 tys zł taniej. Jak dla mnie z niższej półki, jedyny silnik godny polecenia to 1.9 TDI PD 116KM do setki ok 11,5 sek. Jeżeli jest to pierwszy samochód to jest tego warty ze względu na małe spalanie (poziomie 6-7 litrów po mieście). Ja osobiście wybrałbym BMW, a zaznaczam, że nie jestem dresem, a inżynierem. Pozdrawiam

Gość Saurfang
Powyższe komentarze mnie przerażają typu: BMW musi być nowe z salonu za 400 tys zł. Szczerze nawet jak bym wygrał w lotto bym nie zainwestował w nowe bmw, ponieważ samochód po 2-3 latach traci 50% swojej wartości i w taki najbardziej warto inwestować. Ludzie kupują nowe auta ale biorą je w leasing na firmę i wtedy się opłaca. Każdy ma swoje pasje i bardzo źle o was świadczy, że obrażacie innych posiadaczy samochodów używanych. Nie każdego stać na nowe auto nie żyjemy w USA tylko w Polsce i nikt od razu nie kupi sobie nowego samochodu chyba, że rodzice Ci zafundują. Jak dla mnie sztuką jest samemu na nie zapracować wtedy ma się szacunek do tego co się ma. Samochód jest rzeczą nabytą, która szybko traci na wartości ważniejsze jest zdecydowanie mieszkanie i jak się żyje. A jak myślę, że są takie kobiety o podobnym myśleniu to naprawdę nie dobrze mi się robi.

Gość Saurfang
Nie wiem do czego ten komentarz poczytaj trochę dokształć się i dopiero się wypowiadaj. Ja nie tworzę tu żadnych prospektów reklamowych.