Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makijaż dla dziecka na bal przebierańców.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,czy wy malujecie dzieci na takie okazje?Koleżanka przebrała 3 letnią córkę za królewnę śnieżkę i zrobiła jej makijaż.I to nie,żeby tylko zrobić lekko jakieś rumieńce,ale pomalowała jej usta czerwoną szminką,wytuszowała rzęsy.Czy tylko ja jestem nienormalna,że mi się to nie podoba?

Gość gość
Ja mam 2 córki i nie wyobrażam sobie czegoś takiego, owszem mają taki dziecinny zestaw do makijażu i mogą się tym popaćkać w domu, ale nigdy nie zrobiłabym dziecku makijażu moimi kosmetykami żeby publicznie tak występowało, to karykaturalne i niestosowne wg mnie. Zaraz pewnie powiecie że jestem staroświecka i nie wyluzowana ale takie mam zdanie.

Gość gość
Jeszcze niech podoklejają dzieciom sztuczne rzęsy masakra :/

Gość gość
szok,nigdy bym nie pomalowala dziecka,karykatura kobiety

Gość gość
pytanie po co ?

Gość gość
W naszym przedszkolu jedna "księżniczka" miała nie tylko makijaż (róż, szminka) ale też natapirowane włosy i brokatowe buciki na obcasie... ciekawa jestem ile w tym wizji mamusi, a ile dziecka. W grupie mojego synka były same księżniczki :)

Gość gość
u nas robimy makijaż, a raczej malowanie twarzy, bo w zeszłym roku dzieci były przebrane za zwierzaki, a w tym za kwiatki :) takiego "dorosłego" makijażu nikt nie robi, tylko farbami do malowania twarzy malujemy sztuczne noski, wąsy itp. robienie makijażu małej dziewczynce jak dorosłej kobiecie jest dla mnie nieapetyczne.

Gość gość
jakieś delikatne wąsy eyelinerem to czemu nie, idealnie bedzie pasowac do stroju np. kotka :) jakbys szukala takie stroju to super wybor jest na http://www.marlux.eu