Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiika

odchudzanie z suplami

Polecane posty

Gość wiika

hej, staram sie znalezc najfajniejszy z mozliwych suplementow pomagajacy mi na diecie. Przekopalam wiele watkow, szukalam informacji w necie itd. Doszlam do wniosku ze jednak zrobie najlepiej jak spytam sama. Co sadzicie o Slimtoxie? Pijecie?

Gość gość
calkiem spoko, pilam 2 tygodnie i schudlam 3 kg

Gość gość
zalezy co chcesz osiagnac

Gość gość
Daj sobie spokój z tymi suplementami. Jak już chcesz wydać kasę to kup chociaż to co będzie działać. Ja tylko odchudzam się na adipexie bo to lek a nie jakieś ziółka

żadne 'suple' nie zastąpią Ci odpowiedniej diety i wysiłku fizycznego, a tylko pomogą rozwalić żołądek, radziłabym więc o nich zapomnieć i nie wierzyć w ich magiczne moce.

Gość Anka Klamka
Ważne żeby były z naturalnych składników. Takim jest suplement AloeLive Detox oraz AloeLive BIO ;) oba powstają na bazie soku z aloesu, który rośnie na zdrowych glebach, z dala od zanieczyszczeń przemysłowych. Z jego upraw wyeliminowano całkowicie chemiczne nawozy i środki ochrony roślin. Aktywne składniki AloeLive Detox to aż 6 substancji działających kompleksowo i uzupełniających się wzajemnie: http://www.laboratorianatury.pl/pl/produkty/aloelive-detox.html :)

Gość dżessika28
Żadne suplementy, tylko właściwa dieta. Ja w zeszłym tygodniu uzyskałam darmowe porady od Pani dietetyk i pomogła ułożyć dietę pode mnie. Dziś też jest okazja zadawać jej pytania. Od 19 na profilu Philipiak Milano na fb jest akcja "Wieczór z dietetykiem". Sprawdźcie same.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na odchudzanie pod okiem specjalisty. Zglosilam się do dietetyka z http://www.victoriaclinic.pl/, trafilam na bardzo sympatyczna pania która rozpisala mi indywidualna diete, udalo mi się już schudnąć 7 kg, w sumie bez wiekszych wyrzeczen, stawiając na zdrowe odzywianie

Gość aaronowa
Dżessika28 a orientujesz się czy będą następne takie spotkania w tej akcji "Wieczór z dietetykiem"? Chętnie bym wzięła udział i zadała kilka pytań w kwestii diety dla siebie.

Gość Marta Kowalewska
Jako ekspert marki obecny na forum pozwolę sobie te wątpliwości rozwiać. Spotkania odbywają się w każdą niedziele, jeżeli zatem ma Pani jakieś pytania do dietetyka, gorąco zapraszam do uczestnictwa. Służę pomocą w przypadku pytań dotyczących marki Philipiak. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość dżessika28
Aaronowa w każdą niedzielę o 19 jest ten "Wieczór z dietetykiem" na profilu fb Philipiak Milano. W tę jak chcesz możesz wziąć udział.

Gość Kasiulek1992
Warto rozważyć wspomaganie odchudzania tabletkami – gdy normalne sposoby zawiodły. Ja jednak przestałam w nie wierzyć. Myślałam, że to wina w większości naturalnych składników, które wybierałam, bo – wiadomo – są bezpieczniejsze. Aż tu mama przyniosła mi Therma Line Fast – pastylki, które zawierają np. wyciąg z zielonej herbaty, pokrzywy, pieprz kajeński... Myślałam, że będzie jak zawsze – nic nie pomoże. A tu pozytywny szok – po 2-3 tyg. zażywania dwóch dziennie – waga zaczyna spadać. Super. Zobaczcie http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html

Gość aaronowa
Super sprawa ten "Wieczór z dietetykiem". Miałam możliwość zadania pytań i uzyskałam odpowiedzi od Pani dietetyk. Za tydzień też będę aktynie brać udział :)

Gość gość
Przy diecie i ćwiczeniach doskonale sprawdzają się tabletki Slimcea. Dają efekty więc w rezultacie kopa i motywacje

muszę niechętnie przyznać że coraz częściej natykam się na reklamy slimcea, szczególnie że testowałam ten produkt i schudłam głownie dzięki ćwiczeniom i wytrwaniu przy diecie a nie jakimś cudownym tabletką :P

Gość gość
Ja też dałam się nabrać na tą slimcee. na tych forach siedzą i piszą sprzedawcy tego specyfiku

Gość gośćNela
Przez kilka dobrych tygodni byłam na diecie,owszem waga spadała ale nie tak szybko jak bym chciała.Dałam się namówić na kupno Foreverslimu i nie żałuje bo dopiero teraz waga spada o kilogram tygodniowo.Polecam dołączyć Foreverslim do diety.

Gość frinalidga1971glrjr
calkiem spoko, pilam 2 tygodnie i schudlam 3 kg Jasne http://irclnk.it/20

Gość bangbeng
Gadanie... To nie jest tak, że suplementy nie pomagają, trzeba je jedynie stosować jako dodatek. Nawet ten cały doktor Oz w programie udowodnił, że np. taka zielona kawa wspomaga odchudzanie.

Gość gość
Tego typu tabletki jak najbardziej tylko trzeba wybrać takie które są rzeczywiście skuteczne.Ja mogę polecić Foreverslim .Tylko trzeba sobie zdawać sprawę z tego że tabletki mają wspomóc odchudzanie a nie odchudzać bo takich tabletek to jeszcze nikt nigdy nie wymyślił.

Gość gość
Ja polecam Zieloną kawę max - dodaje energii i zmniejsza łaknienie, spala tłuszcz.Stosuje ją od 2 m-cy i schudłam 7 kg, może to nie rewelka ale zawsze coś . Czuje się dobrze i mam siłę do działania zwłaszcza teraz jak brak słońca.

Gość gość
ja dbam o figure i odchudzam się z tabletkami Slimcea. Miałam nadwagę większość życia. W końcu się za siebie wziełam. Rozpoczłeam diete z która miałam średnie efekty. Dołożyłam suplementacje tabetkami Slimcea i efekt był znacznie lepszy. Dzisiaj już praktycznie nie mam problemów z nadwagą i rzeźbie sobie swoją figurę.

Gość gość
Ruch i zdrowe odżywianie to podstawa, tabletki same w sobie nie zdziałają cudów, mogą jednak pomóc chociażby w pohamowaniu apetytu lub przyspieszeniu spalania tkanki tłuszczowej. Coś co mogę polecić,to tabletki Foreverslim gdyż sama widzę efekty do dnia dzisiejszego.

Gość gość
Jako ekspert marki... o k..a co to musi byc za dziadowska firma zeby spamowac naforum... zamiesc reklame a nie jakies brednie tu wypisujesz po co korzystac z rad dietetykajesliwszystko jest w sieci!!!? Ja nie korzystalem z zadnych porad samozwanczych i pseudo wyksztalconych dietetykow 12 w 4 miesiace w ogole sienie glodzac potrzebnabyla motywacja samodyscyplina jadlem same miesa z warzywami wszystko gotowane lub grilowane platki jakies kanapki z ciemnego pieczywa troche owocow duzo jablek i ruchu i jie musialem studiowac zdrowego zywienia :/ ...

Gość kasziii
Śmieszy mnie jak ludzie piszą, że żadne suple nie zastąpią Ci diety i ćwiczeń i bla bla bla. WOW! Milenijne odkrycie... Suplementy nie zastępują diety, a ją wspomagają. Trzeba jedynie umieć dobrać odpowiednie pod siebie i przestudiować skład.

Gość gość
dokładnie tak. Macie racje, jednak z wymienionych suplementów wspomagających odchudzanie najlepiej działa na mnie Slimcea. Posiada wszystkie wymienione właściwości i zero skutków ubocznych. Akurat ten stosuje bo namówiła mnie na nie znajoma z pracy.

Gość gość
Kaszi ty tez smieszysz swoimi wypocinami bedac zapewne odpowiedzialnym za marketing produktu firmy w ktorej pracujesZ :) uzupelnienie diety? Czyli bez diety i cwiczen nuici z chudniecia? To ja juz wole sama diete icwiczenia nie wyrzucajac kasy w bloto tak samo jak w kulturystyce suplementy ktore wspomagaja busowaniw masy a jest ich tysiace jaj nie setki t. Produktow ... a dzialaja tylko dwa bialko serwetkowektore wystepuje naturalnie w serkach spozywczych i kreatyna a resztato pic na wode tak samo jak wynalazki na odchudzanie haha uzupelnienie...czyli bez cwiczen i diety moglbym zjesc tone i w najlepszymwypadku tylko przytyje??? Jak ktos glupi to niech placi

Gość kasziii
Bo jest to uzupełnienie... Tak samo jak suple na budowanie masy, które wymieniłeś to też wspomagacz. Niektóre felerne, niektóre coś tam dają, ale nazewnictwo jest poprawne więc o co ci chodzi -.-. Sam zaznaczyłeś, że są takie, które pomagają i takie, które nic nie dają, bo wszystko zależy od składu. I wszystko to działa na zasadzie WSPOMAGANIA, raz do kitu, a raz nie. Plączesz się w swojej wypowiedzi, że szkoda gadać...

Gość gość
Rak dwa dzialaja a pozostale tysiac juz nie wybor nalezy do ciebie czy bedziesz wierzyl w brednie wypisywane tu przez marketingowcow ... znam sporo osob cwiczacych kulturystyke ktore nawet nie korzystaja z bialka i kreatyny ale sa poparte badaniami naukowymi dowody o ich dzialaniu a te wszystkie pseudo pomagajace tabletki przy odchudzaniu czym sa poparte ? Pieknie napisana dajaca nadzieje ulotka reklamowa? :) kiedys w rosji wyprodukowano dzialajace tabletki na odchudzanie pierwsze w historii ludzkosci ktore naprawde dzialaly po ich odstawieniu niestety chudlo sie dalej po zbadaniu okazalo sie ze zawieraja zarodniki tasiemcow