Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasz facet

Polecane posty

Gość gość

jest: 1) niezaradny życiowo maminsynek za którego musisz decydować ty 2) macho który ma się za wielkie co, chamsko się odzywa, ma głupie sprośne dowc**y, przeklina, zdradza 3) pijaczek z zaburzeniami psychicznymi bo mam wrażenie że tylko tacy są teraz

Gość gość
no i dobre masz wrażenie a czego sie chcesz spodziewac po polaczkach?:D

Gość gość
nie tylko tacy :)

Gość gość
mój jest normalny, taki w porządku, szanuje mnie, nie jest maminsynkiem, ani chamem czy prostakiem; moj ex byl maminsynalkiem i to byl koszmar

Gość Jestem chory psychicznie
Ja taki nie jestem.

Gość gość
lurfa co jest? Kiedyś to mężczyzna był odpowiedzialny- pracował na rodzinę, żona zajmowała się domem, a teraz mamy takie c***y co kobiety zmuszone są pracować też i do tego zajmować się domem, a taki lord wróci z pracy i zmęczony (chociaż jego żona pracuje tyle samo lub więcej/ciężej niż on) i sie rozwali do góry jajami na kanapie, a żona zapiertala- zajmuje się domem, dziećmi, obiad, sprzątanie, pranie

Gość gość
Gościu z 20.29- popieram. Mój facet jest normalny- dżentelmen, opiekunczy, dbający o mnie, rodzinę, odpowiedzialny, i nigdy się nie skarży, nawet jak pada na twarz ze zmęczenia. Takich mężczyzn jak on, jest baardzo mało na tym swiecie. Miałam szczęscie, ze go spotkałam, i czuję się zaszczycona, będąc jego zoną od lat. ( on twierdzi- i vice versa:))

Gość gość
20:43 pogratulować i życzę aby tak było zawszze

Gość gość
no co jest, piszcie o waszych chyba, że się wstydzicie

Gość gość
ja niestety mam okropnego faceta ciągle się drze na mnie , muszę robić to co chce on nie daj Boże się sprzeciwić bo odrazu obraza majestatu , wiem każdy powie po co z nim jesteś .Teraz to już naprawdę nie wiem , kiedyś może było jakieś uczucie z mojej strony ale teraz chciałabym odejść ale się boję jestem tchórzem , ze sobie nie poradzę niestety pracuje u niego w sklepie a jak odejdę to myślę że nic nie znajdę , nie wierzę w siebie zupełnie tak mam mózg zlasowany

Gość gość
ja byłam 10 lat z facetem- typem Piotrusia Pana. Niedojrzaly emocjonalnie. A teraz jestem z człowiekem któremu brak pewności siebie

Gość gość
A ja cholera trafiłam na tego z pod numeru 1 ,nie wiem jak długo jeszcze pociągnę .

Gość gość
i się dziwią w Polsce, że się nie rozmnażamy...........

Gość gość
dawajcie