Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedyna kobeta która w życiu okazała mi uczucie to wariatka!

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata i jedyna która okazała zainteresowanie to dziewczyna która mnie nie chciała, była toksyczna i miała borderline. Żadna inna nigdy nie powiedziała że jej się podobam, ze coś jest we mnie fajnego albo że "czy masz wolny wieczór/co robisz jutro". Żadna jedna nie napisała... nic. Teraz próbowałem z nową to na smsy odpisuje po kilku dniach. Nie odzywa sie a jak próbowałem ją pocałować to potraktowała mnie jak kolegę mimo że na pierwszej randce całowaliśmy się u niej na łóżku. Na dodatek to jest strasznie przeciętna dziewczyna. Jak bardzo jestem c*****y że kobiety po prostu ode mnie uciekają. Moja dziewczyna mnie zdradziła po 1,5 miesiący z byłym , a ja mimo to dalej do niej tęsknię bo była jedyną która pocałowała mnie i powiedziała "kocham ciebie" i dalej się wtuliła. Brakuje mi tego, k***a szaleje.

Gość gość
ja bym ciebie wzięła jedynie do noszenia siatek z zakupami

Gość gość
Wyjdź do ludzi i nie załamuj się i trzymaj się :) Miłość przyjdzie wtedy, gdy najmniej jej się będziesz spodziewał :) Powodzenia i szczęścia życzę i znalezienia miłości :)

Gość gość
Zobacz ile bab dookola. Nawet w Markecie za rogiem :)

Gość gość
tia a swistak siedzi i zawija te sreberka ona wariatka z borderline a ty kto? :classic_cool:

Gość gość
Pora się pogodzić z tym,że najwyraźniej nie jesteś na tyle atrakcyjny zarówno pod względem wizualnym jak i pod względem charakteru jak Ci się wcześniej wydawało :)

Gość gość
Fakt , myślałem że jestem atrakcyjny, że mam ciekawy charatker ale jak zaczałem porównywać z innymi to wyszło że jestem nudnym kujonem o wątłej budowie ciała.

Gość gość
Właśnie dostałem kosza od kolejnej, nie rozumiem. Każda mówi że ma inne zainteresowania i że chyba jesteśmy inni. Ja pierdziele.

Gość gość
ubierz sie troche ekstrawagancko i duzo perfumow one to lubia. :)