Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reddres111

czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Dziś zrobiłam test ciążowy, jedna kreska przy C czerwona a przy T bardzo słaba ale widoczna, do tego ostatnio jestem strasznie nerwowa, otlumaniona, senna zmęczona. Do tego okres trwał jeden dzien kiedy zawsze trwał ok 5 dni, mldosci średnio natomiast biegunka straszna od paru dni, czuje się jakbym była chora, dreszcze , temperatura i wieczorne mega zmęczenie ale ciężko zasnąć.. Czy może to być ciąża ?? Pomozcie :(

Tak jestes w ciazy ! Gratuluje ! Nawet najbledsza 2 kreseczka oznacza ze w twoim organizmie jest hormon HCG ktory wystepuje u kobiet w ciazy :) gratuluje jeszcze raz powodzenia !

Gość gość
Gratulacje ;)

Kreska przy c oznacza control czyli znaczy ze test dziala, a przy t oznacza test jezeli jest widoczny znaczy ze dziala czyli tak, to ciaza . A okres ktory trwal 1 dzien mogl byc krawieniem implantacyjnym

Gość gośćCIĘŻARNA
Na twoim miejscu powtórzyłabym test rano na czczo. Ja robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i też druga kreska wyszła bardzo blada, jednak była widoczna. Na następnych testach była już coraz bardziej widoczna. A co do objawów...objawy ciąży pojawiły się dopiero ponad 2 tygodnie później od zrobienia testu ciążowego, więc z tymi objawami ciąży nie zawsze jest tak łatwo :)

To zalezy od kobiety. U mnie objawy byly jeszcze przed zrobieniem testu ktory robilam 3/4dni przed spodziewana miesiaczka bo wiedzialam ze cos sie gotuje czulam sie rozkojarzona sikalam co 10minut w nocy a cycuchy to mialam jak balony. Takze jak zrobilam ten test i wyskoczyl napis Pregnant to zdziwiona nie bylam :) powodzenia !

Kurcze ale ta kreseczka druga jest naprawdę jasna, wręcz na tle testu wygląda na biała ale jest widoczna bez zbędnego dopatrzania się :( i nie wiem co o tym myśleć :(

Gość gość
Powtorz test rano ...u mnie byla taka kreska ze nikt jej niewidzial oprocz mnie a jednak bylam w ciay wiec sama rozumisz a chcesz tego diecka

Gość gość
Ja taka mialam jak na zdjeciu ale nie bylam w ciazy:(