Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witam mam 20 lat i chce mieć dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam chce mieć dziecko. Mam 20lat chłopak 22. Wynajmujemy mieszkanie, oboje mamy prawo jazdy i samochód, prace mamy oboje tylko ja mam na zlecenie :-( ale mam pewność że mnie nie zwolni. Łącznie zarabiamy 3tys. Co o tym myślicie??? I Pomocy

Gość gość
Pytam ponieważ chce wiedzieć co myślą o tym inni, doświadczeni w macierzyństwie

Gość gość
Tez mialam niecale 20 lat jak zaczelismy sie starac o dziecko i wbrew pozorom ze taka mloda a wcale nie udalo sie odrazu a po ponad pol roku...

Gość gość
Najważniejsze że się udało :-) oj bardzo chce. Tylko boje się ze nie będę mogła mieć a to jest jedyna myśl która mnie stresuje

Gość gość
Tak wcześnie?? jesteś ze wsi zapewne dlatego tak Ci sie spieszy :)

Gość gość2109
ja tez chce...masz warunki to rób! :)

Gość gość
Jakos ja nie jestem ze wsi a urodzilam w wieku 21 lat. Teraz staram sie o drugie. Rodzina jest dla mnie najwazniejsza..

Gość gość
Witaj. Rowniez mam 20 lat moj maz 22 i za 6 tygodni rodze. Decyzje o dziecku podjelismy w maju bo ja konczylam szkole maz dobrze zarabial a stwierdzlismy ze nie wiemy ile nam sie zejdzie ze staraniami a udalo sie za pierwszym razem . Kocham moje malenstwo i jest dla mnie najwazniejsze i czasami mam myslu ze moze zawczesnie ze moglismy poczekac ale to tylko raz na jakis czas bo jak mala kopnie to wiem ze nie zamienilabym tego.

Gość gość
Mam stałego partnera i wielkie pragnienie dziecka. A ty co z miasta? No tak to tylko w głowie przelotne znajomości i imprezy...

Gość gość
nie masz porządnej pracy a za dzieci się bierzesz, a co jak mimo to cię zwolnią jak nie teraz to kilka miesięcy po porodzie??

Gość gość
No z miasta, u mnie tylko dziewczyny ze wsi i po zawodówce tak wcześnie zachodzą w ciąże dlatego pytam :) i nie , nie mam w głowie imprez.

Gość gość
Ja mając 20 lat urodziłam swoje pierwsze dziecko :) ( nie jestem ze wsi ) tyle że ja byłam już rok po ślubie :) nigdy nie żałowałam tej decyzji ( o malucha staraliśmy się 3 cykle )

Gość gość
Jak ja o tym morze. O tym rosnącym brzuszku. Starania zaczeliśmy od tego miesiąca, kochaliśmy się w dni płodne bez zabezpieczenia. Mam nadzieje ze się udało. Ale to by było zbyt piękne. Gratuluję i życzę zdrowej dzidzi. Imię wybrane?

Gość gość
Tez mialam niecale 20 lat jak zaczelismy sie starac o dziecko i wbrew pozorom ze taka mloda x a ty z jakiej wsi jesteś?

Gość gość
Sorki marze miało być ;-)

Gość gość
Mam stałego partnera i wielkie pragnienie dziecka. x i tylko tyle? a mąż? a mieszkanie? a studia? a praca? a pieniądze?

Gość gość
Ja okolice bydgoszczy ;-)

Gość gość
Mam cudownego partnera od ponad 5 lat ( tak zaczeliśmy być razem jak miałam 14lat) pieniądze mam oboje pracujemy i odkładamy. Studia mi nie potrzebne. Mam zawód fryzjer

Gość gość
tak, a potem bedą jęczeć jaka ta Kopacz niedobra, bo ona nie ma na pieluchy dla dziecka i w tym kraju nie ma warunków dla rodzin. ale że zabrała sie za życie od d/u/p/y strony to już pójdzie na drugi plan. a potem tą patolgie i biede przekaże swoim dzieciom.

Gość gość
Ja okolice bydgoszczy x no właśnie okolice :)

Gość gość
Widzę,ze tutaj tez ktoś dopytuje z jakiej wsi :D Ja tego nie pisałam złośliwie tylko po prostu nie mam żadnej koleżanki , która mieszkałaby w mieście,pracowała w przyzwoitym miejscu i miała dziecko w tak młodym wieku. Wszystkie młode jakie znam to przeważnie głupawe dziewczyny co ledwo zawodówkę pokończyły i na tym ich ambicje się kończą.

Patologie?! Wez mnie nie wk*** . W ciazy jestem a wku*** mi sie nie mozna ! I sie zadtanow co sprawia ze jest tu patilogia .!?

Gość gość
Oj bardzo chcemy. Jestem bardzo odpowiedzialna osoba. Znam wiele osób w moim wieku co mają jeszcze mleko pod nosem. Nie wiem może dojrzałym tak szybko przez ciężka sytuacje życiową a może po prostu taki już mój charakter Gratuluję i życzę szczescia

Gość stara panna123
a czemu tak bardzo chcecie kieć te dzieci?

Gość gość
a ja chce pieska na złotym łańcuszku :)

Gość gość
Wy nie chcecie mieć dzieci, wy chcecie mieć "dzidzię",bo to takie słodkie i urocze, chcecie zawalać facebooka tysiącem durnych zdjęć. A macierzyństwo to coś wiecej tak wam powiem :)