Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witam mam 20 lat i chce mieć dziecko

Polecane posty

Gość gość
Do dwóch ostatnich odpowiedzi: macie racje. Jaka mam pewność że za np 5lat będę mieć stabilna sytuacje, nikt mi tego nie zagwarantuje. A ślub weźmiemy później a nasze dziecko nam obrączki będzie niosła, ponieważ ślub to duży wydatek a oboje marzymy o ślubie razem z zabawą. Po co mam brać slob tylko w kościele i do domu? To ma być nasz najpiękniejszy dzień a nie formalność. A dziecko nie potrzebuje papieru ważne ze cala trójka będziemy się kochać. I wogole nie słucham ich bo nie mają prawa mnie oceniać po zarobkach czy wykształceniu. Wiem ze damy dziecku wszystko co potrzebne. Ktoś pisał o wycieczkach w szkole ze nie biedzie mnie stać? To ten ktoś jest prorokiem ze wie co będzie za minimum 10lat? A może one za 10 lat nie będą wstanie samych siebie utrzymać. Tego nikt nie wie co czas przyniesie. A co do mojego chłopaka to tez oceniają. Może ich partnerzy są dupkami i trzeba im odjąć 7lat. Bo mojemu można tylko dodać minimum 7lat.

Gość iwona00
Wiek nie ma zadnego znaczenia !! Jedni majac 30 lat nie sa tak dojrzali psychicznie jak ci co maja 20... Wazna jest milosc i to ze jest sie pewnym swoich decyzji.. Jezeli oboje sie kochaja i chca swiadomie miec dziecko to popieram jak najbardziej.. Nie dla kazdego najwazniejsza jest kariera i mega kasa.. Rodzina powinna byc na pierwszym miejscu i szczesliwe zycie z ukochana osoba