Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julcia2

czy uplawy to normalne

Polecane posty

Mam 13 lat w tym roku i tak od początku 4 klasy czyli 3 lata temu zaczęły mi się upławy .Wydawało mi się że zaczynają się one 2/3 tygodnie przed okresem .No ale pierwszej miesiączki jeszcze nie miałam .Moje upławy są bardzo obfite duże i ciągnące się . Nie wiem czy jest to normalne . Na przełomie sierpnia i września byłam na wakacjach w Grecji .W nocy ( tylko przez jedną noc ) gdy wstalam się napić i wyjść do toalety miałam majtki w czymś pomarańczowym / czerwonym ale to chyba nie okres bo w ciągu dnia nie miałam tego . CZY TO NORMALNE ? CZY POWINNAM SIE UDAĆ Z TYM DO GINEKOLOGA ? PLZ POMOCY NIE WIEM Z KIM O TYM POROZMAWIAĆ BO WYCHOWUJE MNIE TATA ( MAMA NIE ZYJE ) !

Gość gość
Nie martw się, pewnie niedługo dostaniesz okres. A że miałaś te upławy takie ,,kolorowe" to świadczy że były lekko podbarwione krwią. Pewnie w ciągu miesiąca pojawi się miesiączka i będzie po nerwach. Gdyby jednak nie to wybierz się na wizytę do ginekologa. Nie jest wcale tak strasznie. Tylko że musisz z mamą bo jesteś niepełnoletnie.Czemu o to wszystko nie zapytasz mamy? Ona najlepiej by ci wytłumaczyła i uspokoiła cię.

Gość gość
kretynko , dziewczyna napisala ze Matka nie zyje , czytac nie umiesz

Gość gość
gość 9:27, debilko chamska , nie zwróciłam uwagi na dopisek że jej mama nie żyje, czy tak trudno domyślić się tego prymitywie bez kultury?