Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam brzydki ryj, jak z tym żyć?

Polecane posty

Gość gość

cała reszta mi się udała, to znaczy jestem wysoka, szczupła, zgrabna, jeśli chodzi o ciało to sama bym na siebie poleciała, ale twarz... Mam duży garbaty nos!!! Krzywy, naprawdę duży - jak żyję, tak nie widziałam żadnej kobiety z takim nosem!!! Ładna cera, robię makijaż tak żeby wyglądać zawsze świeżo, ale problemem jest ten nos!!! Moje koleżanki co do jednej znalazły sobie facetów, aż 20 moich kumpeli kogoś ma!!! Wykruszały się przez ostatnie 4 lata i się wykruszyły, teraz na mnie się patrzą jakbym była skończona... aż mi wstyd. Jestem rozrywkowa, mam znajomych, wychodzę z domu, znam wielu facetów - więc nic innego jak zły wygląd nie przychodzi mi do głowy ;-(

Gość gość
bzdury piszesz moja znajoma ma taki nochal jak czarownica o znaczy z przodu ładna z boku nochal brzydki jak nie wiem ale ma chłopaka i żyje

Gość Niezrównoważony
Idź do chirurga plastycznego, żeby Ci zrobił operacje plastyczną nosa.

Gość gość
z tą znajomą to może mnie trochę podbudowuje...ale słabo, jestem załamana, naprawdę nie myślę o tym nosie na codzień. Ale zdarzyło mi się słyszec jak ktoś się z niego nabijał, laryngolog mi powiedział, że będę mieć wieczne zapalenia zatok mimo, że wcale się go nie pytałam o to, a koleżanka bez przyczyny jak gdzieś szłyśmy powiedziała, że jej bratowa sobie zoperowała nos i żebym się nie przejmowała, wtedy to dopiero się czułam. Jestem naprawdę zadbana, nie przesadzona tylko ładnie uczesana, umalowana delikatnie, ubrana fajnie, zgrabna...mam wielu kolegów, oni związali się z moimi koleżankami, a na mnie nikt nigdy nie zwracał uwagi żeby stworzyć związek, owszem lubią mnie ale tylko tyle... Na operację mnie nie stać, bo trzeba by było złamać całą częśc kostną, naprostować, przyciąć chrząstkę, ja nawet nie wiem czy dałoby się taki nos zoperować. kiepsko, patrzyłam na ceny kiedyś to min 25 tysięcy

Gość gość
7tysiecy złotych pozdrawiam bo sam mam zamiar zrobić plastyke nosa bo pobiciu Pozdrawiam

Gość Niezrównoważony
To dbaj o siebie w pełni. Zrób wszystko co możliwe, by wyglądać jak najlepiej. Dużo od Ciebie zależy.

Gość gość
dbam o siebie naprawdę ... ludzie ode mnie nie uciekają, ale wiem, że jestem brzydka. Co prawda faceci na imprezach etc. się mna interesuja, ale chcą się tylko ze mną przespać, co mnie nie interesuje akurat. A żaden na poważnie mnie nie chciał. Ja jestem bardzo ugodową osobą, moje koleżanki niektóre mają gorsze cechy wyzywają, rozkazują swoim facetom a ci z nimi siedzą. A ja jestem normalna w stosunku do facetów, traktuję ich w porządku, a i tak nikt mnie nie chce, a faceci moich koleżanek naprawdę bardzo mnie lubią bo widzę. A mimo to, żaden wolny facet ni chce ze mna być... ;-( skoro charakter mam ok, to wygląd zły...;-( czemu facec***atrzą tylko na wygląd??? albo głównie na wygląd???

Gość gość
A kobiety to nie patrzą na wygląd? Pytanie czy ty byś akceptowała z takim nosem faceta? Kobiety bardziej patrza na wyglad niz mezczyzni

Gość gość
to jest bzdura z tym, że kobiety patrzą na wygląd. Mam mnóstwo koleżanek i widziałam ich facetów i co tu dużo mówić, ci faceci są nieciekawi urodowo ;-/ a jednak one ich kochają. Ja sama ich znam i jak sa w porządku to tez ich lubię, do głowy by mi nie przyszło dyskryminowac kogoś przez wygląd!!! Jak ogół cech faceta jest ok, to wygląd ma nikłe znaczenie, wręcz zerowe wg mnie. Chyba tylko faceci twierdzą, że kobiety lecą na wygląd, bo nie znam ani jednej takiej dziewczyny ;O Po co komu przystojny cham...mówię wam , że takiego żadna nie będzie chciała. Dla kobiet wygląd nie ma znaczenia, jedynie żeby facet nie był wiele mniejszy ode mnie, ale wygląd bez znaczenia. Mnie się mili ludzie wydają ładni nawet jak sa brzydcy, bo mam pozytywne uczucia względem nich, uśmiecham się i dobrze się czuję!!!

Gość gość
Takie bajki to może przejdzie w media expert wlaczamy niskie ceny ale nie na forum? kto uwierzy w te bajki?

Gość gość
skad jestes? poznamy sie? :)

Gość gość
Przestań narzekać i kup sobie na pociechę jakiś dobry kosmetyk ;) Profesjonalne produkty znajdziesz na www.hurtowniakosmetyczna24.pl