Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdruzgotany

Zdruzgotany cd.

Polecane posty

Witam ponownie po kilku dniowej przerwie.Nie udzielałem się w poprzednim wątku "trudne sprawy" od jakiegoś czasu,gdyż zaczął on żyć własnym życiem.Kilku pajaców na wyścigi wymyślało coraz to nowe bzdury.Postanowiłem więc założyć konto i wyjaśnić sprawę w nowym wątku głównie z uwagi na kilka osób,które mnie wspierały i wyraziły wobec mnie dobre słowo,ale do rzeczy: Dzwoniłem dzisiaj do Bydgoszczy zapytać czy próbówki dotarły i ogólnie jak się sprawy mają.Kobieta która odebrała telefon poinformowała mnie,że test został już zrobiony i list z wynikiem został wysłany około południa,a więc będzie w poniedziałek.Z racji,że dość miałem już czekania zapytałem,czy mogłaby podać wynik telefonicznie.Telefonistka sprawdziła czy ja to na pewno ja udzieliła w końcu odpowiedzi.Wynik testu: wykluczenie.Co oznacza,że nie jestem ojcem.Pojechałem od razu do dziewczyny przekazać tą wiadomość.Rozpłakała się,mówiąc,że jednak współżyła z byłym gdzieś na przełomie marca i kwietnia oraz,że od początku przypuszczała,że to tamten jest ojcem.Do końca jednak łudziła się,że to ja nim jestem.Spędziłem jeszcze z nią(jest pod opieką psychologa) i jej rodziną kilka godzin,których nie widzę sensu w całości opisywać.Powiem tylko,że jej matka chciała powtarzać test bo niby nie ma pewności,że sfałszowałem itp. sprawy.Powiedziałem tylko,że nie ma problemu tylko,że tym razem to oni płacą(nie wiem czy się na to zdecydują) Nasza znajomość się zakończyła.Co będzie się działo dalej z dzieckiem i jego mamą?Tego już nie wiem,zapewne nie ma mowy o wspólnym życiu z byłym.Najprawdopodobniej będzie on płacił alimenty,a sam zainteresowany dowie się o tym,że jest tatą w poniedziałek. Teraz wyzwanie przede mną,gdyż ciężko będzie mi znowu komuś zaufać,ale trzeba patrzeć w przyszłość. Pozdrawiam i dzięki za wszystko.

Gość mmm27
Trzymaj sie, ile masz lat?? Chętnie cie pociesze ;)

Czytałam Twoj temat , to było do przewidzenia. Fajny chłopak z Ciebie, szkoda , że trafiłeś na tak fałszywą dziewczynę...

Gość gość
No i dobrze że tak się to skończyło. Jesteś młody, z tego co można wnioskować po sposobie pisania również niegłupi, znajdziesz na pewno kobietę wartą Ciebie, a nie taką pustą przygłupią lalę. Tylko dziecka szkoda ale cóż. Dbaj o siebie i nie zadawaj się z głupimi. Powodzenia.

Gość Zdruzgotany autor prawdziwy
To podszyw ja jestem ojcem, jesteśmy bardzo szczęśliwi !!!

Gość Zdruzgotany
W grudniu będę miał 24 lata,póki co uważam,że nadal mam 23 :-) Proszę wszystkich rozmówców o ignorowanie podszywacza,któremu pewnie zaraz się znudzi.A może to ta pani co nie potrafi czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
Przeciez wiadomym bylo od poczatku ze ojcem nie jestes....wiele osob to pisalo, laska od poczatku nie wiedziala kto jej dzieciaka zmajstrowal dlatego tak ukrywala ta ciaze ze nawet do lekarza ani razu sie nie wybrala.

Gość gość
trudno takie zycie, dasz rade bo jestes facet i masz szczescie bo jestes mlody a dla ciebie lepiej ze sprawa wczesnie sie sypnela bo ulozysz sobie zycie z inna kobieta uczciwa, ona bedzie samotna matka i dostanie alienty od ojca biologicznego, ty poprostu uwazaj nastepnym razem a uwierz mi jest duzo dobrych uczciwych dziewczyn na Swiecie nie na kafe, i wiele szuka partnerow, czesto to wlasnie faceci zdradzaja a kobiety sa ta stona poszkodowana, w kazdym razie nastepnym razem uwazaj i glowa do gory, nie pierwszy i nie ostatni, u mnie w rodzinie tez bylo podobnie z tym ze on zaakceptowal ja i dziecko a ojciec biologiczny nigdy o niczym sie nie dowiedzial, pozdr

Gość gość
A czy nie chcialbys sprobowac dac wam jeszcze szansy? Ojcem jest ten ktory wychowuje a nie ten ktory splodzil.

Post z 1:10 jest mojego autorstwa,pisałem go tylko z telefonu jak juz się położyłem i dlatego nick jest koloru pomarańczowego,a nie niebieskiego.Nie mniej jednak jest on mój. Nie widze sensu kontynuowania tego.Nie chodzi tutaj o dziecko tylko o nią,ciągle mnie okłamywała i oszukiwała nawet po porodzie.Związek bez zaufania nie ma sensu,a ja jej już więcej nie zaufam.

Ale przecież pisałem ze jestem ojcem po co sie podszywacie ???

Gość gość
Co za debil.Nie ma mowy abyś taką informację uzyskał przez telefon.Kogo chcesz wkręcić pajacu?

Gość gość
Nie załamuj się. Jestem z tych co pisały ze ojcem nie jesteś. Wiem ze się ludziles ,przykro mi. Dziewczyna pewnie cie kocha i chciała być z tobą wiec tak sobie wymyśliła ze jej się uda oszukać wszystkich i pewnie tak by się stało gdyby chociaż kłamać umiała to tak zartem Czas leczy rany

Najlepsze w tym wszystkim jest to,że gdyby powiedziała od razu,że jest w ciąży.To teraz pewnie bylibyśmy szczęśliwym małżeństwem a mi nawet do głowy by nie przyszło,że dziecko może nie być moje-to jest opinia mojej mamy. A tak w ogóle to wcale się nie załamuje,mam tylko ogromny żal,że mogła tak kłamać nawet po tym jak robiliśmy test i było oczywiste,że wszystko się wyda.

Gość gość
Oczywiście ze podadzą. .test jest zrobiony prywatnie na żądanie zainteresowanego jak np badanie moczu:) nie jest objęte żadna tajemnica bo nie jest to test zleconych przez sąd.

Gość gość
14:38 ,głupia jesteś.Moja siostra robiła te same badania też w Bydgoszczy bo tatuś nie wierzył,że dziecko jest jego i nie uzyskała takiej informacji przez telefon więc nie siej zamętu jak nie wiesz.

Gość gość
Mnie jakoś tez podali nr dowodu podałam pesel i datę pobrania próbek.

Gość gość
Tak,tak,tak.....i co jeszcze wam podali przez telefon?:O

Ten post to okrutny podszyw, jestem ojcem i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Oszczedz sobie człowieku wstydu i nie kłam