Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imnt

Czy to jest zdrada?

Polecane posty

Gość Imnt

Witam, moja dziewczyna jest rozwódką. We wczesnym stadium znajomości ze mną, przespała się z byłym mężem. Oznajmiła mi to jakieś 2 tygodnie później gdy byliśmy w związku. Czy to jest zdrada? Proszę o komentarze, w razie pytań udzielę szerszej odpowiedzi.

skoro jeszcze w zwiazku nie byliscie...to nie moze byc mowy o zadnej zdradzie

Zdrada to jest wtedy gdy ktos jadl cale zycie pierogi a zaproszony na raut logistyczny twierdzi ze nie wie jak smakuja zachwycajac sie kawiorem ;)

Gość gość
Odpowiedz sobie sam na to pytanie. Czujesz się zdradzony?

Jak Ci o tym mowi to jej zalezy, jak jej zalezy to Cie kocha, jak ja kochasz to I tak nie ma znaczenia a poza tym, zdrada to takze moze byc przejaw uczuc;) ufasz jej? Jak jej ufasz to idz spac

Gość gość
Jak kobieta sypia z byłym, to daj sobie z nią spokój, suka przy każdej okazji będzie się z nim stukać.

Ot i glos pomocny z oddali co w dloni dzierzy kaganek rozswietlajac Twe mroczne watpliwosci ;) hehehe tak oto Twoj lek ktorym serce przepelniles rozwiany zostal bo jak to Ujal niosacy Ci rade pomocna "suka sie stukac bedzie" wiec po coz innych komentarzy czekac ? Dobry czlowieku ! A po coz Ty zasiegac jezyka u swiatu raczysz kiedy to w sercu Twym winna byc grawerowana odpowiedz;)

Gość Imnt
Czuję się niepoważnie traktowany. Moja dziewczyna (dziś narzeczona) chce nadal utrzymywać z nim kontakt i uważa go za przyjaciela. Czy to jest w porządku i normalne?

Gość gość
To nie jest normalne, kobiety które zawiodły się na facecie nie chcą utrzymywać z nimi kontaktu, a już tym bardziej nie sypiają z nimi. Skoro twoja dziewczyna uważa byłego za przyjaciela, to domyślam się że to on ją zostawił i zażądał rozwodu i ona najprawdopodobniej wciąż coś do niego czuje, albo ma słabość do seksu z nim, może dobrze jej dogadzał. Gdybyś ty przyjaźnił się z byłą, to miałbyś w domu ciągłe awantury o to, odpuść ją sobie, dla własnego dobra.

Gość gość
Ta twoja narzeczona potrzebuje dobrego hu/ja a ze ty jestes marny to przyjaciel przerypie i jest zadowolona

Gość gość
Daj spokój. I tak facet ją dymał latami przed tobą. Co za różnica?