Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaman_garniturowy

Ona pachnie tam jak...

Polecane posty

Gość szaman_garniturowy

Witam, cześć. Poznałem pannę w zeszłym roku (hurra) i wyszło. Seks, miłość itd. Bardzo ją kocham, może nie jest za mądra ale OK; artystka. Do sedna- o co mi chodzi. Chodzi o ZAPACH, jej ZAPACH. W jej pokoju panuje specyficzny zapach zw. z jej łóżkiem. W końcu po zbliżeniu okazało się, że to jej zapach. Jej majtki, jej cipka... ten sam zapach. Lekko kwaśny, słono-słodkawy, jakby cebulowy. Nieraz na wejściu pytałem co za zapach, otwórzmy okno! Odpowiadała, że nic nie czuje. Zapach ten był mi skądś znajomy. Zauważyłem, że nie biorąc kąpieli z 2-3 dni (nieraz taka praca) i dotykając się w okolicę swego oka znalazłem ten zapach! Dokładnie ten sam! Jak to jest zatem, że świeża, czasem tylko kilku godzinna muszelka po myciu pachnie jak mój rów 2-3 dniowy? Co jej polecić, jak jej dać do zrozumienia, że nie pachnie i wszystko dookoła jej? Robi mi często i dobrze, dbam o higiene będąc z nią; ja zaś mam blokadę by się odwdzięczyć. Po alco% i prysznicu jeszcze daję radę bezstresowo, nie mam syfów na twarzy. Dajcie znać o co tu kaman, to moja pierwsza dziewczyna, dziewica była lat 17.

Gość gość
cipka to nic innego jak mięso :))

Gość gość
nieswieza cipka czesto wali rybą, ale zeby cały pokoj tym zapachem dawal? musiala miec wielkie upławy, które wyciekały z niej w nocy i wsiąkały w łóżko. i tam sobie to wszystko ładnie gniło :O

Gość gość
a ty ile masz lat ?

Gość gość
zdrowa pochwa i cipka na zew. jest bezwonna. Moze byc tak, ze trzeba zmienic diete. tradycyjna polska kuchnia: smazenie i duzo macznych produktow daje duzo wydzieliny i kwaśny posmak.. Ja to zaobserowwałm u siebie. Wprowazić duzo warzyw i owoców, ryby , mało słodyczy. Bielizna przewiewena bawełniana i sukienki, lub spódnice