Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziwne zboczenie, czy zrobily byscie to dla swoich panow?

Polecane posty

Gość gość

Witam, nie dawno odkrylem ze kreci mnie widok mojej zony za kierownica. Ogolnie podnieca mnie to jak prowadzi auto, poniewaz jest ostra, zdecydowana i sie nie boi. Szegolnie podniecajaca byla sytuacja ktoregios razu w lesie, kiedy zona zakopaoa sie w blocie, to byko tak oodniecajace, ze myslalem ze skoncze od samego patrzenia na to.... Czytalem juz kilka zagranicznych forow i jest to podobno dosyc popularny fetysz... Teraz chcialbym poprosic ja abysmy pojechaki gdzies na bezdroza, utkneli w jakims syfie i zebym mogl patrzec na to jak ona gazuje, wyrywa blotko z pod kol itp itd.... Czy slyszeliscie o czyms takim? A moze nie jestem sam? Czy gdyby wasi panowie poprosili oto i powiedzielicze jestcto dla nich mega seksowne, zrobily byscie to? A moze sa panie ktore tez to podnieca...

Gość gość
a co ta twoja żona na twój analfabetyzm? Nie przeszkadza jej to? A może to ja właśnie w tobie podnieca? Ciebie błoto, ją twój prymitywizm? No cóż, każdy ma jakieś zboczenie :D

Gość gość
Nie analfabetyzm tylko pisanie z kiepskiego smartfona. Nie znasz mnie, nie pisz ze jestem prymityw tylko dlatego ze zjadlem kilka liter.

Gość gość
Pisanie "niedawno" osobno i słowa "spod" w wersji z pod nie jest zjadaniem liter, ani winą smartfona :D

Gość gośćpolonistyczny
niedawno* spod kół*zrobiłybyście* no i przecinki!!! :D

Gość gość
Pisalem to na szybko. Ze spiochami w oczach. Nie wazne. Tak czy inaczej to ty wykazales\as sie prymitywizmem oceniajac kogos po jednym porannym poscie, moze do rzeczy?

Gość gość
nadal masz te śpiochy w oczach :D Nieważne piszemy razem :D Skoro nie potrafisz pisać, to może tylko gadaj, zamiast się produkować na forum i ośmieszać nadal Widać stoi od rana i nie masz gdzie wsadzić :D

Gość gośćpolonistyczny
jezyk polski tak trudny jest :D ale niech bedzie autorowi - nie, nie zrobilabym gtego, bo jestem mega panikara i raz jak wpadlam w bloto uczac sie jezdzic to prawie sie poplakalam, ze teraz bedzie mial problemy i koszta :D

Gość gość
swoją drogą niezły z ciebie mąż :( Zamiast podłożyć jakieś gałęzie, żeby mogła się z tego błota wydostać, to ten siedzi i się onanizuje na ten widok :( Chyba bym wysiadła z tego wozu i cię trzasnęła wtedy, rzucając kluczyki w to błoto gdzieś pośrodku, żebyś się musiał ich naszukać.. i poszła sobie To dopiero byłaby podnieta jakbyś się grzebał w tym błocie, żeby te kluczyki odnaleźć

Gość akku
Jestem kobietą,w związku hetero ale zawsze miękną mi kolana na widok babeczki na motorze,kierującej tirem,karetką pogotowia itp... Uwielbiam konkret.

Gość akku
Myślę,że sama w takim zakopanym jeepie bym poszalała...a jeśli wzbudziłoby to podniecenie i szacun mojego faceta-tym bardziej.;-)

Gość gość
dla swoich panow , co za debil

Gość wieseksmirdzoncy
Moja rzona morze co najwyrzej sfini nakarmic, od ciongnika wara!