Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZPŁODNA1990

Inseminacja Polna Poznan

Polecane posty

Gość BEZPŁODNA1990

witam drogie panie zwracam sie do pań ktore maja podobny problem jak ja czyli z niepłodnośćia drogie panie lecze sie juz jakis czas chodzilam do pani doktor na swiety marcin prywatynie stracilam duzo pieniedzy na leki (nie wiedzac co mi jest)ale coz pani doktor dala mi skierowanie do poradni nie plodnosci na polnej tam poszlam 12grudnia 2014 roku do doktora marcina kormana do was kobietki pytanie co myslicie o tym lekarzu bo ja mam mieszane uczucia i 2 pytanie jesli ktos mial podobnie jak ja to po jakim czasie od 1 wizyty w poradni mial robiona inseminacje ja dzis wyszlam ze szpitala mialam robione badania hormonalne ogtt i dopiero bede sie umawiac na wizyte kontrolna z moimi wynikami kobietki prosze napiszcie mi jak to u was wygladalo tak bardzo pragniemy miec z mezem malenstwo

Gość gość
Wiesz co, co prawda nie wiem jaka opinie maja tamci lekarze, ale ja chodzę do docenta Słopienia. Jest endokrynologiem-ginekologiem. Prowadzi poradnie na polnej i przyjmuje w gabinecie na piatkowskiej w medicanov. Ja mialam guza jajnika wiec nieco inna bajka. Kolezana miala problemy z dzidziusiem. Nawet sie nie obejrzała i juz urodziła ;) oczywiscie czesc zaslug to jak najbardziej męża :D w necie znajdziesz do niego nr Tel mozesz zadzwonic i zapytac czy prowadzi takie sprawy.