Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facecie, który woli być sam niż z brzydką kobietą?

Polecane posty

Mam udowodnić, że nie jesteś geniuszem ? Zacznijmy od prostego zadania. Rozwiąż mi synku proste równanie : f(x)=x4, g(x)=2-x2

Czyli wyznajesz pogląd, że jeśli ja zarabiam 1600 na rękę i mam koleżankę, która też zarabia 1600 na rękę, powinna zamiast związać się ze mną, rówieśnikiem, który zarabia tyle samo, ze zgredem, który zarabia 3X więcej? <><><> Czemu od razu za zgredem ? Są też młodzi, atrakcyjni mężczyźni, którzy zarabiają przyzwoite pieniądze. Choć zgodzę się, że panienka, która zarabia 1600, wymagania może sobie wsadzić w dooope o ile nie wygląda jak Irina Shayk.

Gość gość
Zacznijmy od tego, że to nie jest równanie, tylko dwie quasi, albo pseudo funkcje, Bo jak rozumieć to: f(x)=x4? F od x równa się x do czwartej? Wtedy poprawny zapis, by wyglądał: f(x)=x^4. Albo to: g(x)=2-x2?! Dwa minus x do kwadratu? Wtedy mamy poprawnie zapisane: g(x)=2-x^2... Poza tym nie można tego nazwać równaniem, bo równanie mamy wtedy, kiedy określimy najpierw warunek. Tu warunku gimbusku nie ma żadnego...

Gość gość
nie chcialabym seksu z brzydkim

Gość gość
shaf78 - To już są szczyty możliwośc***ani kompromitacji, czy ma pani jeszcze jakieś "cukierki" w zanadrzu?

Gość gość
a on jest przystojny

Gość gość
Tytul powinien brzmiec co sadzicie o facecie ktory jest sam i umrze sam chociaz marzy mu sie super laska ale jest miekkim fiutem robiony i zamiast zagadywac do dziewczyn woli podbudowac swoje ego na forum :D - ze dobrze robi kolejny plusik dla ciebie teraz juz wiesz ze decyzja o byciu prawiczkiem jest sluszna ;)

Gość gość
na ch...mi to

Gość gość
kjdd

Gość gość
"Haha tylko, że kobiety lecą na starszych facetów i już 20 latki chcą być z 30 latkiem jezyk.gif Zresztą to kobiety muszą się śpieszyć ze związkami a nie faceci. Facet mając 30 lat może zaczynać związki bo jest młodziak a 30 letnia kobieta to już kostucha i wyżyny atrakcyjności ma już za sobą nawet ciąża jest już ryzykowna. " cóż, z nas dwojga zdaje się, że to ja jestem kobietą. I to ja mam dwadziesciakilka lat. wiec chcesz mi wmawiać co robią moje rówieśniczki? że wiesz to lepiej ode mnie i od nich? na 10-15 dziewczyn jedna jest z facetem 30 czy wyżej. reszta poniżej 30 tylko zaznaczam, raczej zadaję się z osobami ambitnymi, wykształconymi/kształcącymi sie, zaradnymi (praca, staże itp) x także radzę: nie łudźcie się, ze skoro przez 10lat nikt fajny Was nie chciał to nagle po 30 staniecie się łakomym kąskiem dla kogokolwiek ;) bo skoro nie mieliście wtedy nic do zaoferowania to wątpię by to się odmieniło (no chyba, że pospolitą prostytutkę chcecie - ale to wtedy nawet w związek wchodzić nie trzeba)

Gość gość
gość dziś Tytul powinien brzmiec co sadzicie o facecie ktory jest sam i umrze sam chociaz marzy mu sie super laska ale jest miekkim fiutem robio(...) Nie mógł taki być, ponieważ ilość znaków jest ograniczona :)

Bo to są funkcje głąbie, co nie wyklucza stworzenia z nich równania. średnio inteligentna osoba by zrozumiała co ma zrobić z podanymi danymi --> f (x) = g (x), skoro piszę o RÓWNANIU.

Więc jak masz zadanie, że musisz znaleźć np. punkty przecięcia to nie patrzysz się na rysuneczki a szukasz go właśnie za pomocą RÓWNANIA.

Gość gość
To równanie dwukwadratowe kretynko. Wtedy było trzeba napisać: x^4+x^2-2=0. Sprowadzamy to do funkcji kwadratowej: t^2+t-2=0 Teraz kretynko gimnazjalna mamy otrzymujemy dwa pierwiastki: t--2 oraz t=1, a jako, że kretynko tylko 1 jest liczbą dodatnią, więc wyciągamy z niej pierwiastki: 1^(1/2)=1, albo 1^(1/2)=-1. Zatem gimbusko krzywe przecinają się w dwóch punktach: (-1,1), oraz (1,1) w tradycyjnym, kartezjańskim układzie współrzędnych . . .

Rzucanie nazwami równań ma zrobić na mnie wrażenie :) ? Przecież dla takiego GENIUSZA nie dałabym równania jedynie z niewiadomymi w jakiejś śmiesznej drugiej potędze ;) No dobra, punkt masz, ale to nie znaczy, żeś geniusz :) Gdzie Twój Nobel :D ? Ostatni zdaje się przypadł Polsce w 96. Słabo się starasz geniuszu.

Gość gość
myślałam że topik jest o brzydkim facecie z błędną percepcją, a tu funkcje :( równania :( do czego zmierza ten topik ? osohodzi?

Gość gość
A ja mam swoją ulubioną studentkę mhhm... jak sobie pomyślę :)Ona tyle potrafi zrobić heh... Trochę mnie kosztuje, ale to naprawdę ekskluzywna dziewczyna o cudownej urodzie.

Gość samotny_facetlat29
wole być sam niż z brzydką mimo, że sam jestem przeciętny, dla mnie taka kobieta to tylko niepotrzebny balast. Mam cieżki charakter jestem dziwakiem, nie lubie sie napinać do kogoś płaszczyć i podlizywać, nie chce mi sie zapraszać na kawe, wycieczki, spacery, nie mam ochoty sie starać aby kogoś mieć i to jeszcze brzydkiego. Do braku sexu sie przyzwyczaiłem naprawdę go nie potrzebuje, no dobra raz na miesiąc sobie zasiąde i zapuszcze xhamstera, ale to raczej dla zdrowia niż z potrzeby. Nie mam też potrzeby się wiązać z powodów finansowych zarabiam 4 tysiące na ręke, mam własne mieszkanie bez kredytu, spokojnie sobie żyje nikomu nie przeszkadza i od nikogo nic nie chce, jedyne osoby które szanuje i kocham to moja rodzina i pewnie tak zostanie. kiedyś byłem w związku z dziewczyną ona mnie oszukiwała i zraniła po co mi to ?

Gość zwiazek z brzydka
to udreka

Gość gość
shaf78 - Ja geniusz nie jestem. Ty kretynka owszem, która nawet nie umie wyczuć aluzji... Ani zadać pytania, zapisać potęgi. To elementarne przejawy kretynizmu... Jakby ci powiedziała moja matka: "Głupia się urodziłaś, głupia jesteś, i głupia umrzesz"

Gość gość
dawajcie jakieś całki teraz

Gość to ze komus
marzy sie super laska, to nie znaczy ze ona bedzie go chciala

Gość gość
samotny_facetlat29 To, że chcesz być sam doskonale rozumiem, ale to że rezygnujesz z sexu i walisz sobie raz w miesiącu to sorry... ale Ty musisz być jakiś chory :) i do tego zarabiasz bardzo dobrze lol...

Gość gość
Ta cała shaf78 zgrywa panienkę z "wyższych sfer"i na dodatek myśli o sobie, że jest pępkiem świata, a pewnie przed monitorem siedzi zwykły pasztet hehe...

Gość rezygnujemy z seksu
bo piekne kobiety nas nie chca

Gość gość
Znów brzydule mają pretensje, że atrakcyjni mężczyźni oczekują atrakcyjnej kobiety zamiast starać się o nie brzydule hehe

Gość gość
Dlaczego facet ma prawo zwracać uwagę na atrakcyjność fizyczną i spotyka się to z waszym pełnym zrozumieniem i akceptacją, za to kiedy kobieta chce przystojnego faceta to budzi to w was jakieś dziwne oburzenie? Co każe wam sądzić, że atrakcyjna kobieta powinna się interesować przeciętnym mężczyzną, a negatywnie wypowiadacie się o tych, które chcą kogoś " na swoim poziomie" ?? TO egoizm hipokryzja . Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie ...

Gość gość
Mnie też zawsze bawi jak wyjątkowo nieatrakcyjny/przeciętny facet próbuje podbijać do naprawdę pięknej kobiety. Tak jakby to, że ON uważa, że skoro ON w swoim wyobrażeniu do niej pasuje to powinno tak być ;) I w sumie nie byłoby w takich próbach nic złego, gdyby nie to, że większość tych facetów kobiety trochę poniżej tego swojego ideału, do którego podbijają, traktują jako niegodne siebie Tak jakby nie mieli lustra. ;) :O

Gość gość
A mnie zastanawia DLACZEGO piękna kobieta miałaby wybrać przeciętnego ??? Co w nim jest takiego niesamowitego, że tej seksbombie by się nogi ugięły i wpadła w jego ramiona? To się nazywa fantazja. A w realnym życiu, to pomyślałabym, że kobieta ma poważne problemy emocjonalne, albo jest naprawdę inteligentna inaczej, albo bawi się w matkę Teresę miłosierdzia :O

Gość gość
czesto Ci pseudoprzystonjni ,maja bajere" dokupi dobre auto,dobre ciuchy i nabierze ladna laske naiwna ,materialiste dla ktorej facet moze byc "niezbyt fajny,nic specjalnego " bo dla niej liczy sie kasa "brzydki ,ale ma kase " oczko.gif bedzie stawial ,sponsorowal,placil ;) ,ale prawdziwa wartosciowa fajna kobieta ,na to sie nie nabierze