Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facecie, który woli być sam niż z brzydką kobietą?

Polecane posty

Gość gość
jestem bardzo ladna, czemu mam dawac szanse mniej atrakcyjnym lub wrecz brzydkim? i takim, ktorzy nie sa w stanie mi nic zapewnic poza seksem? tego mi nigdy nie zabraknie smiech.gif obserwuje, ze jak facetowi cos nie pasuje w kobiecie, cycki za male, kiecka za tania, nie jest zbyt przebojowa, to ja odrzuca nawet jak na poczatku byl zainteresowany. sam nie bedac przystojny... czemu ja mam nie odrzucac tych, ktorzy mi w czyms nie pasuja?

Gość gość
bo jak to mowia " im brzydszy FACET tym wieksze wymagannia co do wygladu kobiety " ;) sam by brzydkie nie chcial,ale ladne ,piekne musza go chciec. .. :O

Gość gość
Znam pewien przypadek ,facet poznal kobiete ktora bardzo mu sie podobala a u niego podobaly sie jej pieniadze,to ze stawial,spotykala sie z nim , tylko ze wzgledu ,na sposorowanie,prezenty itp... a kolezankom mowila "ze brzydal ,ale dobrze placi".. o takk WZROSLA MU SAOMOOCENA ze spotykal sie z fajna sexy laska ,,ze mogl pochwalic sie przed kumplami... ale nie zdawal sobie sprawy,ze byl to z jej strony teatrzyk... i co? skoczylo sie.. i dalej chodzi i szuka :O

Gość gość
taki z pieniedzmi moze jedynie uszczęśliwić sie chwilowo z dziwką z klub goowgoow ;) myslisz że ładną uszcżęsliwi kasa i brzydal ? ;)

Gość gość
samotny_facetlat29 i co, na podstawie jednego przypadku wyciągnąłeś takie wnioski? To była jedyna ładna dziewcyzna, która się toba zainteresowała przez te wszystkie lata czy co?

Gość gość
samotny_facetlat29 i co, to była jedyna ładna dziewczyna na świecie, która się toba zainteresowała? czy postanowiłes ja opłakiwac do końca życia?

Gość gość
gość wczoraj jestem bardzo ladna, czemu mam dawac szanse mniej atrakcyjnym lub wrecz brzydkim? x Ty kretynko przecież o tym jest temat! Atrakcyjny mężczyzna oczekuje atrakcyjnej kobiety i ma do tego prawo tak samo jak atrakcyjna kobieta oczekiwać atrakcyjnego mężczyzny więc ty i tobie podobne nie pociskajcie tu kitów o jakiejś manipulacji czy o innych bzdurach

Gość gość
Facet ktory nie wyglada i nie zarabia jak Cristiano Ronaldo wymagania moze sobie w d.pe wsadzić.

Gość gość
bo obowiązkiem kobiety jest spełniać zachcianki facetów :D a co ciekawe, jak umówisz się z takim, to Ci powiedzą, że lecisz na kasę, że go zdradzasz itp. co więcej, reszta prawiczków po np. nieudanym związku okrzyknie Cię puszczalską (bo powinnaś trzymać cnotę dla 40letniego prawika i być z nim po wieki :D)

Gość gość
Cyt.Pytam bo nie wiem czy nie zacząć go krytykować. DEBILKA!

Gość gość
I tak wam uroda przeminie i pójdziecie w końcu do piachu...Ci ładni przez lata będą musieli patrzeć jak ich uroda powoli więdnie (znam przypadki, że przez 5 lat osoba bardzo ładna po prostu zbrzydła nie do poznania...) z kolei ci brzydcy nie będą mieć takiego problemu, nie będzie im żal :)

Gość gość
"gość wczoraj jestem bardzo ladna, czemu mam dawac szanse mniej atrakcyjnym lub wrecz brzydkim? i takim, ktorzy nie sa w stanie mi nic zapewnic poza seksem? tego mi nigdy nie zabraknie smiech.gif obserwuje, ze jak facetowi cos nie pasuje w kobiecie, cycki za male, kiecka za tania, nie jest zbyt przebojowa, to ja odrzuca nawet jak na poczatku byl zainteresowany. sam nie bedac przystojny... czemu ja mam nie odrzucac tych, ktorzy mi w czyms nie pasuja? " No to się ciesz że tak masz bo dużo kobiet to pasztety a 40 procent społeczeństwa ma nadwagę w tym kobiety... ja jestem przeciętny ale brzyduli otyłej bym nie tknął... dla mnie ładna figura to podstawa, twarz w sumie aż takiego znaczenia nie ma... byle nie straszyła ale musi być szczupła bo z grubą sobie bym nie mógł wyobrazić seksu... a związki nie oszukujmy się to relacje oparte na tym czy dana osoba odpowiada nam do seksu i to jest podstawa. Te brzydkie kaszaloty wezmą każdego który się nawinie i nie będą go kochać ale samotne też nie będą dlatego uważam że lepiej być samemu niż w związku z brzydulą która i tak nie kocha po co komu takie coś? a seks? lepiej zapłacić ładnej dziwce raz w miesiącu niż co 2 dzień rżnąć się z pasztetem

Gość gość
a dlaczego pozniej te ladne samotne mamusie z bekartami szukaja juz tego przecietnego faceta tylko po to aby im bylo lzej w zyciu bo one takie biedne i pokrzywdzone

Gość gość
Ciekawy temat... czemu ludziom tak ciężko zaakceptować nieatrakcyjnych ludzi na swoich partnerów?

Gość sdfgh
fghjhgfd fgh

gość 22:26 Twoja matka nic mi by nie powiedziała bo nie robię zakupów w Biedronce synku Średniointeligentna osoba (którą najwyraźniej nie jesteś) zrozumiałaby, że x4 to x do czwartej, bez pier/dolenia się z klawiaturą numeryczną. To są skróty internetowe cwelu...tak samo jak znak nierówności to ≠ to w necie bez bawienia się klawiaturą pisze się =/=.

Gość gość
ja jestem ladna i nie chcialabym faceta przeciętnego i biednego. Biedota i przeciętniacy niech sobie walą konia.

Gość gość
Tak jakby to, że ON uważa, że skoro ON w swoim wyobrażeniu do niej pasuje to powinno tak być oczko.gif --> Mnie też to śmieszy ;) jeszcze spróbuj odmówić takiego, jak mu matka wmówiła że syncio piękny :D

Gość gość
i ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie ... --> a dzisiaj to może tak nie jest? a gazeta cosmo, jak myślisz dla kogo tak naprawdę jest? a faceci bzykają za darmo i mają lodziki i inne tego typu sprawy bo głupie dziunie czytają cosmo czyli gazetę o tym jak dogodzić misiopwi. Gazetka działa pod kryptonimem wyzwolonych kobiet hahaha

Gość gość
faceci naduzywaja slowa ''brzydka'' za male cycki, nie taka doopa, za krotkie nogi, to jeszcze nie brzydota chca nie wiadomo kogo a sami nic soba nie reprezentuja i nic nie maja - golodupcy :D

Gość facet to typ zdobywcy
i normalne jest, ze szuka jak najlepszej kobiety

Gość gość
posty z tego tematu w ogóle się nie wyświetlają. Wszystko zatrzymało się na 3ciej stronie i nic nie widać cały dzień :O Czemu :O ?

Gość gość
''Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie ... '' bo od faceta wymaga się kasy

Gość gość
''Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie ... '' bo od faceta wymaga się kasy

Gość gość
czy tylko ja nie widzę postow ?

Gość gość
"shaf78 wczoraj gość 22:26 Twoja matka nic mi by nie powiedziała bo nie robię zakupów w Biedronce synku lapka.gif" Racja. Siedzisz na kasie "Średniointeligentna osoba (którą najwyraźniej nie jesteś) zrozumiałaby, że x4 to x do czwartej, bez pier/dolenia się z klawiaturą numeryczną." kretynko, domyśliłem się, tylko ci wykazałem, że nie umiesz potęg zapisywać. Poprawnie zapisana potęga, to x^4, a nie x4. Jestem na polibudzie to wiem... "To są skróty internetowe cwelu...tak samo jak ZNAK nierówności to ≠ to w necie bez bawienia się klawiaturą pisze się =/=." Widzę, że pani z subkultury grypsujących...

Gość gość84
Typowe polactwo..jak ktoś choć odrobinę odstaje od społeczeństwa, zrobi coś nie do końca tak jak większość ... i od razu koniecznie musi być coś z nim nie tak. Powodów dlaczego opisywany przez autora gość z nikim nie jest może być tyle co ludzi na ziemi. Nikt z nas tego tak naprawdę nie wie, ba, nie wiemy nawet, czy tak historia jest w ogolę prawdziwa. No ale pojechać po kimś przecież trzeba. A pozatym: co jest wg was ważniejsze: mieć atrakcyjnego według nas partnera, czy według otoczenia / ogólnie przyjętych, aktualnych kanonów urody ? Bo widzę, że chyba niektórzy mylą te dwa pojęcia. A do pani od wzorów matematycznych: poprawność zapisu jest równie ważna co rozwiązanie.

Gość gość
Ten temat w lekturze jest tragiczny!

Gość gość
To zupełnie normalne, czym tu się podniecać i ekscytować? Każdy chce kogoś, kto będzie mu się podobał, a te kity z charakterem to możecie wciskać dzieciom. Charakter jest ważny, ale nim się zatrzymuje, a wyglądem przyciąga. Tak było, jest i będzie.