Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy tabletki aborcyjne będą w końcu dostępne w Polsce legalnie bez recepty ?

Polecane posty

a poza mną jest tylko jeden Tygrys, uzurpatorze! poza mną a tym forum jest tylko rzadko wchodzący tygrys Sherekan! taki biały!

Gość
>>nie wiem co Wam to przeszkadza, że jest na receptę, wstydzisz się powiedzieć ginowi?<< Bo jeszcze trzeba znalezc gina, ktory nie jest "katolem", a nie chca oznakowac gabinetow, wiec moze to oznaczac kilka wizyt, platnych po ponad stowe, zanim trafi sie na wlasciwego. Poza tym, miewamy dlugie weekendy, kiedy gabinety sa zamkniete, wiec co, zasuwac na pogotowie.

Gość
>>a poza mną jest tylko jeden Tygrys, uzurpatorze! poza mną a tym forum jest tylko rzadko wchodzący tygrys Sherekan! taki biały!<< Na forum nie jestem tygrysem tylko Rescatorem, wodzem piratow, ktorego czarnym nie udalo sie spalic na stosie !

aha, no to żadna z moich ginek nie jest "katolem" i co to ma do rzeczy, chrześcijaństwo jest religią liberalną, stawia na wolny wybór jednostki i dbanie o własne sumienie. a ginka nawet nie jest księdzem, więc ten argument do śmieci. x Poza tym, miewamy dlugie weekendy, kiedy gabinety sa zamkniete, wiec co, zasuwac na pogotowie. x to trzeba było wcześniej myśleć zanim przyszła chuć! jak mi by na pogotowie przyleciała parka zwierzątek seksualnych z takim "problemem" to bym się rozpękła ze śmiechu:D pogotowie seksuaulne, buahahaha

Gość
>>chrzescijanstwo stawia na wolny wybór jednostki i dbanie o własne sumienie. a ginka nawet nie jest księdzem, więc ten argument do śmieci. << A islam jest religia pokoju i tolerancji...

Gość
>>nie wiem jaki jest islam, Koranu, w przeciwieństwie do Biblii, nie znam.<< Broken, to co sie pisze w jednej czy drugiej ksiedze, to akurat nie jest najwazniejsze. Papier jest cierpliwy, wszystko przyjmie. Dla mnie liczy sie to, co widac w zyciu. A co do klocenia, to akurat do Ciebie stosuje przyslowie: "kto sie czubi, ten sie lubi"! Przytulasek!