Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy tabletki aborcyjne będą w końcu dostępne w Polsce legalnie bez recepty ?

Polecane posty

Gość gość

Po co udawac, ze nie ma problemu ? Czy rząd w koncu cos z tym zrobi ?

Gość gość
Aborcyjne nigdy nie będą, bo są niebezpieczne i trzeba je brać pod okiem lekarza.

Gość gość
nie powinny byc dostepne

Gość gość
NIGDY

Gość gość
Jesteś na tyle dorosła by się seksić to jesteś też na tyle dorosła żeby urodzić dziecko i je wychować

Gość gość
Jesteś na tyle dorosła by się seksić to jesteś też na tyle dorosła żeby urodzić dziecko i je wychować-wez idź się lecz kaleko zyciowa!

Gość gość
Staraczki się odezwaly. :O W tym moherowym kraju pewnie nigdy. Pod okiem lekarza trzeba brać HA HA HA dobre

Gość gość
dzieciaku, w polsce nigdy nie byly dostepne tabletki aborcyjne bez recepty, tym bardziej na recepte:D

Gość gość
Śmieszy mnie takie coś... Najpierw taka debilka pieprzy się z chłopasem bez prezerwatywy a potem po stosunku bierze jakieś hormonalne gowna niszczące jej układ hormonalny, mające setki skutków ubocznych, w przyszłości rak piersi, zakrzepica żył, rak wątroby, i jeszcze JEST WIELCE ZSZOKOWANA ŻE TEGO GOWNA NIE SPRZEDAJĄ BEZ RECEPTY... swoją drogą ciekawe czy twój chłopas ktory cie posuwa też by się tak faszerował hormonami, wątpię, tylko baby są tak głupie i nie szanują swojego zdrowia. Bo tu nie chodzi o kościoł i jakieś bzdury tylko o ZDROWIE. Po prostu jak się seksisz to używaj gumki, wtedy jakieś pigułki PO nie będą ci potrzebne, proste. Pomijam kwestie gdy kobieta zostaje zg\walcona, ale to co innego.

Gość gość
Miejmy nadzieje ze wkrotce ten durny kraj zalegalizuje ,to jest przeciez podstawowe prawo kazdej kobiety ,zeby miec mozliwosc zakonczyc niechciana ciaze ..

Gość
>> Bo tu nie chodzi o kościoł i jakieś bzdury tylko o ZDROWIE. Po prostu jak się seksisz to używaj gumki, wtedy jakieś pigułki PO nie będą ci potrzebne, proste. << Jakos w innych europejskich krajach nie jest to problemem, tylko w katolandii! Jesli tak sie troszczysz o cudze zdrowie, to wplac na Owsiaka!

Gość gość
Rescator ru\chaczu ty przecież tego gowna hormonalnego nie bierzesz tylko twoja dzi//va wiec po co sie odzywasz? nie twoje zdrowie przecież wiec co sie bedziesz przejmowal no nie? ;) A jak szmata zachoruje to zawsze można ją kopnac w doope i poszukac zdrowej, ktora bedzie sie dla ciebie trula hormonami.

Gość gość
18,45 p******a kretynko gumka moze peknac ale ty jestes za glupia zeby to zrozumiec , antykoncepcja czasem zawodzi a nie wszystkie kobiety chca bachora

Gość gość
tez na to czekam bo strasznie che mi sie bzykac

Gość
>>Rescator *****czu ty przecież tego gowna hormonalnego nie bierzesz tylko twoja dzi//va wiec po co sie odzywasz? nie twoje zdrowie przecież wiec co sie bedziesz przejmowal no nie<< A co ciebie obchodzi zdrowie mojej Pani ? Ona ma dosyc rozumu, zeby zadecydowac, czy ma brac hormony czy nie, nie potrzebuje, zeby za nia decydowali jacys faceci w sutannach albo ich przydupasy.

Gość gość
mojej Pani to ty masz Pania pieskiem jestes, co za kretyn

Gość gość
Wam się chyba pomyliły tabletki wczesnoporonne z tabletkami PO, a to dwie zupełnie inne sprawy. Tabletka po jest bezpieczna, to zwykła tabletka hormonalna tyle ze z większą ilością hormonów, a tabletka wczesnoporonna jest dość niebezpieczna i może doprowadzić do poważnych komplikacji.

Gość gość
19,01 po chuj sie udzielasz na damskiej kafeteri , ciebie ten temat nie dotyczy ty nie bedziesz lykal tabletki po

Gość gość
Kazda kobieta ma prawo decydowac o swoim ciele tylko wyprany mozg bedzie odmawia tego prawa innym ,zajmijcie sie swoim pozyciem ,a nie innym do sypialni i macicy zagladacie!

Gość
Nie pomylily sie, kto wie co sie dzieje w kraju, rozumie, ze chodzi o tabletki "morning after", albo jak piszesz po. Ktore maja byc sprzedawane bez recepty w wiekszosci krajow Europy, ale oczywiscie nie w katolandii.

Gość gość
tabletki faktycznie rozwalają układ hormonalny, ale czasem ratują całe przyszłe życie, a ja tak w ogóle jestem za legalną sterylizacją na życzenie, zwłaszcza jak ktoś ma już dzieci - po co łykać hormony jak można by podwiązać jajowody i po kłopocie.

Gość
>>mojej Pani to ty masz Pania pieskiem jestes, co za kretyn<< Nie pieskiem palancie, jestem tygrysem !

Gość
>>19,01 po ch*j sie udzielasz na damskiej kafeteri , ciebie ten temat nie dotyczy ty nie bedziesz lykal tabletki po<<< Dotyczy, dotyczy. Nie chce wychowywac niechcianych bachorow!

Gość gość
Autorka chce się po prostu puszczać bez konsekwencji i tyle pewnie ma chrapkę na żonatych mężczyzn i ma do tego pełne prawo każda kobieta ma prawo puszczać się z żonatymi! popieram autorkę

Gość
Kazdej i kazdemu wolno "puszczac sie" bez konsekwencji!

Gość gość
bzdura, nie trzeba się puszczać żeby zajść w nieplanowaną ciążę - małżonkowie tez nie mogą się rozmnażać w nieskończoność a czasem mimo antykoncepcji zaliczają wpadkę - wtedy żeby nie wylądoać na garnuszku pomocy społecznej powinni móc łyknąć bez zbędnych ceregieli pigułke i po kłopocie

no cóż. a antybiotyki? na Zachodzie już eksperymentalnie próbowano "uwolnić" antybiotyki i były za duże straty w ludziach jak K'o'rwin dojdzie do władzy, bo on jest za tym, żeby każdy sobie kupował co chciał i zlikwidowano by też selekcją naturalną parę idiotek, które w szale r;u;c;hanka zapominają CO TAK naprawdę biorą. nie wiem co Wam to przeszkadza, że jest na receptę, wstydzisz się powiedzieć ginowi? autorka ma 16 lat?

Gość
>>>gwoli ścisłości to JA jestem Tygrysem<<< Gwoli scislosci, to chyba jestes Tygrysica!