Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poucinam te dlugasne jezory

99% j****e plotkary!

Polecane posty

Gość poucinam te dlugasne jezory

Dlaczego kobiety nie potrafia (albo nie chca) trzymac jezyka za zebami? przyklad? chodzilem z aska prawie dwa miesiace, az do momentu jak calkiem stracila zainteresowanie i ze mna zerwala (mala szmata) teraz tylko kiedy mnie widzi tylko glupio sie usmiecha ;/ Na dodatek nie tylko ona! Bo jej kurwnieta przyjaciulezka juz wczoraj mi dosrala ;( Myslalem ze sie pod ziemie zapadne! A ona teraz niepusci ;( bedzie mnie dreczyc jak ta hiena! Wszystko przez to ze k***y ciagle szmacicie i plotkujecie.

Gość gość z Pultuska
hooya se podetnij :classic_cool:

Gość poucinam
Leb ci podetne palancie! nie do ciebie psalem! No chyba ze masz c**e i n*******lasz za plecami z innymi k**********i. a wracajac do tematu, to dziewczyny powedzcie ;/ wy naprawde tak gadacie o wszystkim? Nawet o swoich chlopakach? Po co?

Gość
nie bądź dupkiem, to nie będziesz się tak bał plotek o sobie

Gość gość
to nieprawda że kobiety plotkują, mój partner nie dość że sypiał z innymi, to tak mi duuuuuuuuuuuuuuuupęęęęęęęęęęę rąbał, jak usłyszałam to chciałam wyć z rozpaczy...

Gość gość
cynik wieczorową porą dziś Kochanie jak zawsze masz rację.

Gość gość
O dobrych w... mówi się dobrze. Albo się należy do 1% nieplotkujących.

Gość gość
kazdy plotkuj***aby,chlopy ,bachory

Gość gość
to trzeba było koleżankę wziąć w ramiona i ją 'zrobić' skończyłoby się na plotkach

Gość j***c plotkary
Ale ja nie bylem dla niej nie dobry! Chociaz po wczorajszej rozmowie z kolezanka wnosek nasowa sie inny ;/ I wlasnie o to chodzi! Bo ta suka z k***ikami w oczach mi oznajmila "co slyszala" ja zmieszany, a ta z usmiechem mowi ze ponoc mam golutkiego mini fiutka o_O jak jej malutki braciszek (JEJ BRAT MA 3 LATKA!) I jak chce to zdementowac, musze jej udowodnic! niech sie popuka downiara... ale problem pozostal (i to k***a nie maly) ;| Wiec pytanie cisnie sie na usta!? Po jaki huj takie plotki?! Po co niszczyc komus zycie?

Gość gość
A ile ona ma lat?