Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteś dumny(a) że jesteś polakiem(ą)??

Polecane posty

Gość gość

Bo ja za c***a się nie czuje dumny z tego ze jestem polakiem pracujemy za granicą a m.in. u niemców gdzie podczas wojny nas przerabiali na mydełko FA nie mamy dobrych piłkarzy żadnego przemysłu ogólnie polska to brud smród i ubóstwo

Gość gość
A ja czuje sie dumna ze jestem Polka. Wole byc biedna polka niz bogata niemka kosztem zamordowanych w 45. Od tego niemcy zaczely sie bogacic.Ani nie chcialabym byc tchorzliwa francuska gdzie moj facet/ojciec/brat szybciej spierniczalby w czasie zagrozenia. Poprostu dobrze mi ze jestem Polka. Piekny kraj, mamy i gory i morze, nie mamy tornad, wulkanow, trzesien ziemi, tsunami, muzulmanow ani upalow nie mamy za dlugo, ani zimy. Wiadomo wkurza mnie pare rzeczy ale mimo wszystko POLSKA to moja OJCZYZNA i nigdy nie powiem ze sie jej wstydze.ale ja mam wartosci. A Ty nie.

Gość gość
Póki co wygraliśmy z Niemcami 2:0. Mamy siatkarskich mistrzów świata i ligę światową też wygrywaliśmy, co prawda nie 2014 ale w siatkówce męskiej odnosimy sukcesy. A dzisiaj prosze Radwanska i Janowicz odnoszą sukces albowiem są mistrzami świata w parach mieszanych. Prawdą jest że jest bezrobocie ale przecież kiedyś to się na pewno zmieni. Je jestem dumna że jestem Polką.

Gość Pener Krca
Jestem POLAKIEM i jestem z tego DUMNY. Dla takich zdrajców jak Ty: Wole polskie govno w polu, niż fiolki w Neapolu!

Gość Pener Krca
Miało być *do :O

Gość gość
Ja jestem bardzo dumna pomimo, że mamy do d**y rząd-i to przez niego wyjeżdżamy za chlebem za granicę. Może i przerabiali na mydełko ale też dzięki Polakom istniejesz i twój dziadek nie był przerobiony na mydło a Polska jest na mapie. Piłkarzy?! O czym ty gadasz..czy to jest najważniejsze? Tysiące ludzi ginęło w walce żebyś ty sobie teraz mógł usiąść wygodnie przed komputerkiem, odpalić neta i ponarzekać jak tobie jest źlee...Jak Ci się nie podoba to wynocha z kraju bo takich tu nie potrzeba.

Gość gość
Absolutnie się nie czuje dumna. Polacy nie potrafią się dogadać, na szczytach władzy daza tylko do zaspokojenia prywatnych potrzeb maja w zupie interes narodu. Są ulegli i nietolerancyjni zarazem, przesiaknieci moralnością katolicka. Każdy kto odróżnia się od nich jest opluwany. W rodzinach panują patriarchat. Kobiety się traktuje jak g****o. Nie dbają o przyrodę. Są kompletnie niezorganizowani , wszystkie reformy w Polsce przypominają lepienie patchorka.

Gość gość
Absolutnie się nie czuje dumna. Polacy nie potrafią się dogadać, na szczytach władzy daza tylko do zaspokojenia prywatnych potrzeb maja w zupie interes narodu. X Czyja to wina? PełO zaczęła sklocac Polaków, atakując najwieksza opozycje. Dlatego nawet na ulicy jeden na drugiego patrzy z byka. Trzeba podziękować tym partiom i pokazać, ze ich czas dobiegł końca. Zanim zaczęli rządzić w mojej Polsce ludzie potrafili się zjednoczyć i dogadać.

Gość gość
jestem dumny , że jestem Polakiem. niemcy niech zapłacą reparacje Polsce za wojnę, ale to trzeba polityków w Polsce, którym zależy na nas, a nie zdrajców i zaprzańców z po, psl

Gość gość
z lizania d**y niemcowi aby dostać prace mozna być naprawde dumnym :)

Gość gość
Nie prawdą jest że Polak jest uległy. Jakbyś poczytała historię Polski to byś wiedziała że Polacy porywali się do walki z kilka krotnie silniejszym przeciwnikiem np. Powstanie Warszawskie. Może z tolerancją mamy problem ale to się zmninia.

Gość gość
Bo jestes glupia. Glupia jak but. Ja nie jestem przesiaknieta katolicyzmem bo kestem NIEWIERZACA o jakos nikt mnie nie opluwa. A patriotka bylam, jestem i bede zawsze! I nie charaktery i zachowania obcych ludzi beda o tym decydowac.

Gość gość
Bardzo dobrze ze mamy problemy z tolerancja. Dzieki temu dzis nie dzieje sie u nas to co chocby w niemczech czy francji! Nikt nam glow nie scina po ulicach nie paraduja calujacy sie faceci!

Gość gość
Ludzie jak nie mają argumentow to obraźają innych. Też jestem niewierząca ale Polacy do uległych narodów nie naleźą. Zastanawiam się jakim słowem będziesz chciała mnie teraz obrazić

Gość gość
ja jestem dumny z tych mietków co stoja pod sklepem i żulą 2zł na winko

Gość gość
Malo Ci argumentow? To Ci podam: nie moge powiedziec ze wstydze sie mojego kraju przez ludzi ktorzy zostali tak bardzo skrzywdzeni najpierw przez jedna wojne, potem przez druga a potem gdzie byli w stanie rozpadu wchonal ich zwiazek radziecki! A Ci ludzie dalej zyja! Ci sami ktorzy jako dzieci dostawali po pomaranczy na mikolaja i przysiegali sobie ze kiedys jak tylko bedzie taka mozliwosc to beda miec duzo duzo pieniedzy.

Gość gość
w niemczech nie widziałem takich mietków pod sklepami żulących więc to juz jest powód do dumy ze my mamy takich mieczysławów

Gość gość
Tych ludzi skrzywdzonych przez totalitaryzm i wojny jest dzisiaj jeszcze bardzo wielu! Dopiero za kilka pokolen zaczniemy ufac, zaczniemy tolerowac, zaczniemy wierzyc. Kazdy patrzy sobie, bo nie jest pewien jutra! Jakbys sie dostala do wladzy to bys sie w znacznym stopniu upodobnila do nich!

Gość gość
Oczywiście ze są ulegli. Widać to na każdym kroku. Zony ulegają mężom, mężowie swoim pracocodawcom.

Gość gość
Gdyby nie hitler to nie wiem czy szwaberia by sie podniosla po klesce jaka poniosla po 1 wojnie. Poszukaj se materialow jakie niemcy byly biedne po 1 wojnie i dlaczego hitler ich omamil tak szybko. Bo im obiecywal bogactwo. Gdyby nie 2 wojna to nie wiem czy wlasnie dzis to w niemczech bys tych mietkow nie ogladal pod sklepami.

Gość gość
Ty z tą polską o której opowiadasz nie masz nic wspólnego, ci ludzie już nie żyją, to było kiedyś dzisiaj polska to g****o GÓ//WNO !!!

Gość gość
Rozkladli ten kraj, polska to zwykły śmieć a to co było już nie jest istotne. Jesteśmy innym krajem, złodziei i śmieci.

Gość gość
polska to kraj o nieograniczonych możliwościach bycia biednym :)

Gość gość
Co Ty p********z ? Jak nie zyja? Twierdzisz ze ludzie urodzeni w latach 50/60/70/80 poumierali? To kto do c***a tworzy ten kraj? sami 20 latkowie?bo z tego co mi sie zdaje to robia wypad za granice. Wiec objasnij mi!! Jacy ludzie tworza ten kraj

Gość gość
przypominam 2 wojna światowa skończyła się w 1944 nie wspominając o tym, że ty wróciłaś się w swoich wywodach aż do 1

Gość gość
dzisiejszy rzad jest podd wpływem masoneri czyli nie sluzy polakom a obcym interesom

Gość gość
polskie ścierwo do pieca !! gdzie hitler miał oczy jak żydów palił, to nas miał spalić to przynajmniej ten durny kraj zostawiłby miejsce dla jakiegoś dobrze rozwijającego, porządnego, nowo powstałego państwa co by teraz kwitło jak dorodna jabłoń a nie gniło jak stare jabłko

Gość gość
No i to jest właśnie skutek obecnego rządu Po. Polak, Polakowi wrogiem... :O

Gość gość
ale spokojnie, mam radę, od dzisiaj składam bombę atomową w piwnicy, za niedługo będzie dobrze !

Gość gość
Bo tak naprawde nie mielismy nigdy czasu sie w pelni zjednoczyc! Zawsze napady innych panstw na nas powodowaly ze zaczynala sie walka o byt lub o lepsze jutro. Ile minelo od 1 do 2 wojny? 20 lat. To nie jest nawet 1 pokolenie. A od 2 wojny do komuny? Znasz panstwo ktore bardziej odczulo skutki 2 wojny i dzialan niemcow i rosjan od Polski?