Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteś dumny(a) że jesteś polakiem(ą)??

Polecane posty

Gość gość
komuna się nie liczy, to nie była wojna a poza tym, wtedy każdy wiele miał i tyle samo ! g****o wycierpieliśmy, ci co widzieli 2 wojnę światową to już ich robaki jedzą, my nic nie wycierpieliśmy a ty przestań z siebie taką robić bo ty z polską sprzed komuny to nie masz NIC wspólnego NIC !!

Gość gość
Proponuje poczytac troche wartosciowej literatury zamiast siedziec na kafe. Bo niektorzy z dyskutujacych tutaj to maja IQ znaku drogowego przy szosie a wpowiadaja sie jak znawcy.

Gość gość
To głównie zasługa matek polek, ze przykładnie nie wychowują dzieci, nie wpajaja szacunku do uczciwosci, do pracy, szacunku do człowieka. Potem taka cholota rządzi która manipuluje emocjami tłumu, wyciska łzy żeby tylko kolejny raz wydymac. Zresztą rząd to są ludzie z wykształconego ploletriatu. Nieobyci, zacofani umysłowo i mentalnie. Spojrzcie na jakiegokolwiek polityka polskiego i francuskiego. Jakie maja tepe, puste ryje, maski bez inteligencji. Polska powinna zatrudnić kilku dobrych zagranicznych polityków. Przecież Polak to buc, zaraz chce oszwabic, oklamac wydymać. Ma tylko dobre intencje a jak przychodzi do działania to okazuje się ze potrafi tylko krasc

Gość gość
balcerowicz musi odejść !!

Gość gość
Widze wrozbita Maciej oprocz dyzurow udziela takze zaskakujacych odpowiedzi na Kafe. Rozumiem ze jestes wrozbita i wiesz co mam lub nie mam wspolnego z komuna? Skoncz p******ic jak nie masz zielonego pojecia ok? A co do komuny skoro uwazasz ze komuna sie nie liczy i ze bylo tak to ok. Spoko. W takim razie czemu tak walczylismy o to zeby ja zniesc? Raczej powiedzialabym ze Ty z komuna sie nie zdazyles spotkac.

Gość gość
Przez kolejne 50 lat będziemy oglądać przedstawienia jak przeciwnicy polityczni wytykają sobie błędy. Te matoly nie potrafią działać w interesie narodu i państwa. I taki dają przykład z gory. Oni się juz nawet nie wstydza ze opływając w bogactwa, budują pałace. Maja obywatela za ciemniaka który padnie na twarz przed ich splendorem i tak jest w istocie. Na Polakach wrażenie robi jedynie materializm i pieniądze.

Gość gość
g****o a nie walczyłaś w majtki srałaś i pierdziałaś

Gość gość
Niedługo polska bedzie obrzydliwie bogata bo mamy wielkie złoża gazu łupkowego :) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Niedlugo-kazdy-Polak-bedzie-obrzydliwie-bogaty,wid,13557702,wiadomosc.html

Gość gość
rzad masonski zablokowa ł wydobycie gazu łupkowego

Gość gość
nie chyba nic rzad masonski nie blokował

Gość gość
Polska nawet przyjemny kraj, tylko kobiety brzydkie.

Gość gość
ja słyszałem opinie ze polki sa ładne

Gość gość
Jak można być dumnym z tego ze się jest gownem?

Gość gość
dokładnie gowno nie brzmi dumnie

Gość Pener Krca
gość dziś Jak można być dumnym z tego ze się jest gownem? Zgłoś› gość dziś dokładnie gowno nie brzmi dumnie x Tylko śmieć mógł napisać coś takiego!

Gość gość
Tylko smieć boi sie przyznac że jest gownem

Gość gość
Ja jestem dumny ze jestem Polakiem .Dalismy swiatu wielu slawnych ludzi artystow , muzykow , uczonych.Wiele wynalazkow .Kiedyś w Polsce poprawi się życie Rządy PO nie będą wieczne .

Gość gość
Jestem dumna, że jestem polką.

Gość gość
ja tez jestem dumna ze jestem polka!