Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Dlaczego niektóre kobiety krytykują mały rozmiar stopy i faceta?

Polecane posty

Sam mam względnie małą stopę (42). Moje dłonie i stopy są delikatne i prezentują się bardzo estetycznie. Na pewno lepiej niż u chłopa pańszczyźnianego z kopytami, jak u krowy . . .

Hm, mój chłopak ma palce u stóp przypominające maczugi, gdy ma założone skarpetki to nie brzydzi mnie to ;d jednak jak chodzi boso, to nie patrze w ich stronę. mam po prostu jakieś obrzydzenie ;p

Gość gość
każdy kto krytykuje w ten sposób innych jest mały :-)

Paulina724 - Być z kimś, kto napawa obrzydzeniem . . . Dla mnie to abstrakcja niebywała . . .

Napawa obrzydzeniem? Tego nie powiedziałam... Nie mogę po prostu patrzeć na to, kogoś brzydzi krew, pająki a mnie to. I tu nie wyodrębniam tylko jego, ale po prostu jak ktoś ma takie stopy.

Gość gość
Dlatego, ze delikatne dlonie i stopy, ktore prezentuja sie estetycznie wskazuja na to, ze ich wlasciciel w zyciu nie splamil sie zadnym wysilkiem fizycznym. Bez wysilku silowego nie ma testosteronu. Bez testosteronu nie ma mezczyzny. Jest za to delikatna c***a przemierzajaca kolejne galerie handlowe w rurkach, a w spodniach 10 cm. Tak wlasnie koncza sie wieczne zwolnienia z wychowania fizycznego wypisywane przez mamusie hodujace maminsynkow.

Gość gość
Akurat na rozmiar stopy ich właściciel nie ma wpływu.

Delikatne (drobne) dłonie i stopy to wina kośćca. Nie ma to nic wspólnego z pracą czy wysiłkiem fizycznym.

Gość gość
Duża stopa ,duży fiut.Mała stopa ufaceta mały fiut.proste

Gość gość
A zalozysz sie? Regularny wysilek wytrzymalosciowy w okresie dojrzewania wplywa zarowno na wzrost kosci stopy, jak i zwiekszenie masy miesni stopy.

Gość gość
No mam racje,co tam 18 ,to mało ,glut

Na mięśnie palców może wpłynąć, ale to głównie u rąk i jest to widoczne w przypadku trwającej latami pracy fizycznej.

Gość gość
Dumnorix, zniewiescialy glabie. Kozak to Ty jestes na kafee. W realu zesralbys sie ze strachu, gdybym Ci spojrzal w oczy, a Twoja partnerka o******elaby mi k****a w Twojej obecnosci. Lec, podziwiaj te swoje delikatne stopy i dlonie rogaczu.

19:55 - Układaj sobie bajki dalej chłopie małorolny;) Akurat minąłeś się z prawdą, bo na brak kondycji nie narzekam. Ćwiczę od 12 roku życia. Na brak testosteronu też nie narzekam (mam palce serdeczne sporo dłuższe od wskazujących, co jest wskaźnikiem testosteronu)... Grube łapska nikomu normalnemu się nie podobają i tylko idiotki z kafe krytykują normalny wygląd... Jesteś po mojemu ewolucyjnie przystosowany do pracy na roli. Natomiast ja mam dobre geny. Jestem Ariem i dlatego jestem przystosowany do innych zadań . . .

"Kozak to Ty jestes na kafee. W realu zesralbys sie ze strachu, gdybym Ci spojrzal w oczy" Kszatrja by się zesrał przed wajszjem, a słoń by się zesrał przed mrówką;) W białe jednorożce też wierzysz?;)