Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12345676

moja bratowa ma wszystko

Polecane posty

Gość gość12345676

ma męża, przyjaciół, jest w ciąży, niedługo wprowadza się do nowo wybudowanego domu, a jest 4 lata młodsza ode mnie. W wieku 22 lat ma wszystko to o czym ja mogę tylko pomarzyć :(

Gość gość
nie ma co ludziom zazdrościć, bo nabawisz się choroby, a i o tobie to dobrze świadczyć nie będzie :) No niektórzy mają farta, pomoc od rodziców, lub sami ciężką pracą osiągają to co mają i pną się jeszcze wyżej, pytanie czy ona to wszystko ma fartem (i dobrze wyszła za mąż/dali rodzice) czy faktycznie ciężką pracą ?:)

Gość gość
Może czas wziąć się w garść i zacząć coś robić? Znaleźć faceta, pracę, wyjść do ludzi? Nie siedź w domu, bo nigdy nic nie będziesz miała

Gość gość
to rusz du/pę i zrób coś ze swoim życiem, a nie biadolisz i zazdrościsz

Gość gość12345676
tu nie chodzi o zazdrość, tylko o to że niektórym wszystko przychodzi łatwo. Ja mam pracę i to bardzo dobrą, ale nie mam ani odrobiny szczęści w miłości i dlatego ja nie będę miała swojego domu i własnej rodziny.

Gość gość
jesli bedziesz chciala to bedziesz miala :)

Gość gość
jak masz dobrą pracę to o co Ci chodzi?? miłości i tak nie ma! ja mam 24 lata, zarabiam minimalną krajową i zostaje mi się tylko pociąć!

Gość gość12345676
o to mi chodzi że ja bardzo bym chciała mieć męża, kogoś kto mnie pokocha i tyle.

Gość gość
nie ma miłości, faceci się nie zakochują, naprawdę tego nie wiesz? ja zarabiam minimalną krajową więc to ja jestem tą która nie ma nic :(

Gość gość12345676
a gdzie pracujesz??

Gość gość
Ja jestem 5 lat po ślubie, ale ok. roku temu przestało nam się układać, myślę o rozwodzie. Męża nie kocham, tak naprawdę nie pasowaliśmy do siebie, ale zaszłam w ciążę i tak to ciągnęłam. Też wprowadziłam się do nowego domu, ale nic mnie nie cieszy. Wątpię, że ta prawdziwa miłość istnieje, wokół mnie wszyscy się rozwodzą, albo rozstają. Mam 28 lat.

Gość gość12345676
no nie dołujcie mnie wszyscy :( Gdzieś miłość na pewno jest

Gość gość
Ja miałam milosc przez 25 lat , niestety odszedł na zawsze. Był dżentelmenem w każdym calu, kochalam go i on mnie tez. Zabił go atak serca ....

Gość gość
pracuję w biurze, praca niby trochę związana z moimi studiami. a Ty gdzie pracujesz autorko?

Gość gość
To ciesz sie, ze szczescia bratowej. Ja tez nie mam wszystkiego ale szczerze ciesze sie, ze moja rodzina, znajomi maja cos czego ja nie mam, ze im sie wiedzie. I 1000000000000000000% bardziej wole, zeby moja bratowa miala super prace niz gdyby miala kiepska prace albo jej nie miala. Podobnie z innymi rzeczami. Nie porownuj siebie do innych. Nie zazdrosc im. To nie zmieni Twojej sytuacji a tylko spowoduje, ze bedziesz "zgorzkniala baba". Ciesz sie ze swoim malych "szczesciatek". Ze jestes zdrowa. Ze masz prace.... I zyj! :)