Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak szybko wrocil do bylej

Polecane posty

Gość gość

Dawal mi znaki i ciagle sie na mnie patrzyl , odwzajemnial spojrzenia, usmiechal, zagadywal itd... A teraz sie okazalo, ze co zrobil? Wrocil do bylej. A on dalej tkwi w mojej glowie i nawet nie wiem dlaczego sadzac po jego zachowaniu. Po co dawal mi odczuc, ze cos do mnie czuje poza zwyklym kolezenstwem? Ze tak bylo jestem pewna i co do tego nie mam zludzen. Dlaczego mi to zrobil?

Gość gość
pouśmiechał się ,a teraz będziesz rozpaczać typowe,zrobiłby gdybyś była z nim długo a on stwierdza że wydawało mu się że kocha :-) ale i do tego ma prawo,miłość to wolny wybór serca czas sobie uświadomić odgórnie że nie ma co histeryzować jak nie wyjdzie

Gość gość
widocznie byla nie znudzila mu sie do konca :classic_cool:

Gość gość
Mam wrazenie ze poszedl do niej, bo jest latwa. A ze mna ciezko by mu to przyszlo i dlatego zrezygnowal. Wybral latwiejsza opcje jak 90% facetow

Gość gość
Trzeba bylo samej przejac inicjatywe,a nie tylko czekac.Nie wykorzystalas szansy.

Gość gość
Tacy sa faceci. Nie przejmuj sie.

Gość gość
Mialam mu rzucic sie na kolana czy jak? To do faceta nalezy zdobywanie kobiety i staranie sie o nia, nie oszukujmy sie

Gość gość
Kolejna " ksiezniczka",ktora trzeba "zdobywac",haha

Gość gość
Moze jakis facet sie wypowie?

Gość gość
Nie chodzi o to ze jestem ksiezniczka. Po prostu nie lubie sie narzucac i to facet zdobywa a nie kobieta

Gość gość
To ze wykazujesz inicjatywe wcale nie oznacza ze jestes latwa,tylko po prostu wiesz czego chcesz.Facet to napisal :)

Gość gość
Ja lubie kobiety ktore potrafia wyjsc z inicjatywa,wcale nie uwazam by byly latwe

Gość gość
Powiedzmy ze ja tez wykazywalam jakas odrobine inicjatywy ( jesli mozna to tak nazwac)- usmiechalam sie, patrzylam w oczy , czasem zagadalam. Ale on pewnie sie domyslal ze tamta bedzie latwiej zaciagnac do lozka bo jest latwa w porowaniu do mnie.

Gość gość
Nie przejmuj sie nim

Gość gość
tak już tamta łatwa a ty to taka dziewica porządna taka cudowna a tamta ci do piet nie dorasta ty trudna a tamta łatwa ha ha ha ha a prawda jest taka, że jednak ona musi mieć coś w sobie co go do niej ciągnie, przeżyli swoje i na pewno by nie wracał do niej żeby pociupciać to musi być coś głębszego, nie znasz ich historii i relacji i powodu dlaczego się rozstali. Może sobie wszystko wyjaśnili, a może on tylko ciebie chciał pociupciać w tym czasie a skoro wrócił do niej to znaczy że to ona jest ta jedyną a nie ty :)

Gość gość
Ona taka trudna jak ty mila ha ha ha

Gość gość
Znajdz sobie kogos innego wartego ciebie i po problemie :D

Gość gość
heh, pocieszaj się dalej. po prostu jesteś za słaba dla niego. pouśmiechał się, bo mu się nudziło, ale w związku jest z byłą. proste.

Gość gość
To nie ja pisalam poprzedni komentarz, wiec nie mow mi ze sie pocieszam :) moze i jestem dla niego za " slaba" jednakze znam swoja wartosc. I to ze wybral tamta jakos tego nie zmienia :) Na szczescie otaczaja mnie jeszcze inni faceci ktorzy ta wiare w siebie mi przywracaaja :) ale na nim jakos mi zalezalo :)

Gość gość
Oops