Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakujace prezerwatywy, co robic teraz?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcialabym prosic Was o pomoc, nie wiem co mam dalej robic, jak postapic, czy dramatyzuje czy nie. ponad miesiac temu wrocilismy z moim facetem z wakacji, ktore po czesci spedzalismy osobno - ja u moich rodzicow on u siebie. po powrocie odkrylam,ze przywiozl nowa paczke prezerwatyw, w ktorej bylo tylko 9 a nie 14 jak na opakowaniu. o nic nie pytalam. od tamtego czasu nie uprawialismy sexu, praca, zmeczenie, rodzina na swieta etc. dzis odkrylam,ze znow brakuje 1 czyli zostalo 8. czy powinnam go o to zapytac wprost? i sluchac jak klamie lub wymija sie? czy czekac i jakos sprawdzic, nie wiem nakryc go..? Sama nie wiem, nie chce wyjsc na histeryczke ale...

Gość gość
przebij mu resztę niech zaliczy wpadkę a tak na poważnie to daj sobie z nim spokój, szkoda zycia na takiego

Gość gość
nie ma bata - zdradza!

Gość gość
ale z ciebie debilka, to nie jest twoj mąż, wiernosci ci nie przysiegal... poza tym jakie to zalosne: liczenie gumek :D

Gość gość
prawie pół roku minęło i nawet cię ani razu nie bzyknął??? czyli jesteś potrzebna tylko jako służąca!

Gość gość
Lepiej chyba byłoby czekać na rozwój sytuacji, obserwować, udawać głupią. Ale ja bym nie wytrzymała i wygarnęłabym przy pierwszej lepszej okazji. Ale jeśli już będziesz pytac, to nie "czy" Cię zdradza, ale jak długo, albo z kim.

Gość gość
Nie licze gumek, wtedy sie rozpakowywalam po podrozy i bylam ciekawa jakie tym razem mamy ( czesto kupuje inne, jakies rozne ) a dzis zerknelam z ciekawosci. Nie wiem czy ta ostatnia zniknela wczoraj czy tydzien temu. Zalosna to bede jak przymkne na to oko I bede udawac ze nic sie nie stalo. A tego nie chce.

Gość gość
Jakie pol roku? Ponad miesiac. Wrocilismy na poczatku grudnia z wakacji

Gość gość
Słuchaj ja miałam podobny problem. Odkryłam ze mąż ma w szufladzie prezerwatywy a my ich nie używamy. Zrobiłam dzika awanturę a on mi tłumaczył ze coś tam w motocyklu naprawia i ze używa do tego gumek bo są mocne i tak mu kumple poradzili. Pomyślałam że wariat! Ale kazalam mu pokazać mi to coś w motocyklu i faktycznie zeszliśmy do garażu i pokazał. Do dziś się śmiejemy z tej akcji

Gość gość
On tez ma motocykl, mam nadzieje, ze to nie powszechnie znana metoda ;) nie wiem co robic, czuje ze jesli nawet zapytam go wprost to I tak sie nie przyzna.

Gość gość
Jak mam udawac ze wszystko jest ok skoro nie jest I az sie chce wykrzyczec..

Gość gośćaaa
Nie kochaliście się od miesiąca i ty to tłumaczysz świętami itp...? Ja jestem w związku na odległość i kochałam się od początku grudnia kilkanaście razy gdzie miesiąc czasu się nie widzieliśmy prawie. Nie wiem czy to ty nie chcesz czy on czy jakoś tak się wyminęliście, ale to dziwne żeby się miesiąc nie kochać będąc ze sobą.

Gość gość
Zapytaj o to! Zwiazku nie mozna budowac bez szczerych rozmow. I nie zakladaj z gory, co odpowie. Zapytaj i czesc, Czy to takie trudne?

Gość gość
może spuszcza się w gumkę, żeby było czyściej ;)

Gość gość
Nie wygarniaj, nie demaskuj się tylko licz te gumki i przyglądaj sie kolesiowi. Jest jasne, że kogoś ma, ale dopóki nie wie, że wiesz, ty rozdajesz karty. Jak się ujawnisz, będzie się lepiej krył i dalej robił Cię w HU/JA

Gość gość
To nie trudne zapytac. Ale slyszy sie tyle razy ze facet dopiero przylapany na goracym uczynku sie przyzna. Nie chce by mydlil mi oczy

Gość gość
Tak jak nowisz boje sie ze przylapany bedzie sie lepiej kryl. Czyli co mam sprawdzic tel? Policzyc za jakis czas zniw gumki I wtedy?

Gość gość
ee tam. jak sie ma nowa kochanke, to idzie minimum 3 gumki na raz wg mnie. może robi wodne balony i zrzuca przechodniom na głowe:D

Gość gość
to jeszcze telefonu nie sprawdziłaś ? na co ty czekasz ?

Gość gość
A kiedy mialam to zrobic? Pisalam, ze nie sprawdzalam kazdego dnia, dopiero dzis. Wrocil z pracy I nie umie sie do n8ego odzywac tjk wczesniej. Chyba zapytam sie dzis bo nie umiem udawac

Gość gość
Nigdy nie była bym z facetem, gdzie byłby cień braku zaufania do niego.

Gość gość
jak to kiedy mialas to zrobić ? jak za pierwszym razem zauwazyłas brak prezerwatyw. Chłop ma doskonałe pole do popisu przy tobie skoro tak na luzie podchodzisz do takich spraw

Gość gość
Zapalilo mi sie czerwone swiatlo I sprawdzilam kiedys raz nad ranem. Nic nie bylo. Ostatnio nic nie sprawdzalam bo zapimnialam o wszystkim az do dzis.

Gość gość
mozesz go podejść i powiedzieć mu, ze ktoś ci powiedział, ze cie zdradza albo ze sama go widziałaś. Tak od razu z zaskoczenia. Każdy facet pytany o to czy zdradza się wypiera wiec twój tez się wyprze gdy mu zadasz to pytanie. Jeśli jest niewinny to ci to udowodni a nie tylko powie ze jest niewinny.

Gość gość
Sprawdź jego telefon, facebook itp

Gość gość
dodaj tez, ze to by się zgadzało bo liczysz mu od pewnego czasu znikające z opakowania prezerwatywy

Gość gość
A długo jesteście razem?

Gość gość
Jak sie go zapytam o gumki to ciekawi mnie jaki bajer bedzie staral sie mi wmowic. O to ze ktos go widzial, wiesz...co powiem, ze kto I gdzie w jakim rejonie? A jesli to ktos z pracy I tylko tam sie bzykaja? Zorientuje sie ze klamie I bedzie dalej brnac w zaparte.

Gość gość
Jestesmy razem 2 lata. Mieszkamy razem. Nawet nie mialabym sie gdzie od razu wyprowadzic. Rodzina mieszka w innym miescie a u kolezanki katem to dlugo nie posiedze. Do maila nie znam hasla. A fb nie ma on.

Gość gość
tłumaczyć mu nie musisz kto i gdzie, powiesz ze to nieważne. A w pracy tez sa ludzie i tez maja oczy wiec mogl ci ktoś donieść, napisac anonim itd.