Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakujace prezerwatywy, co robic teraz?

Polecane posty

Gość gość
Bez sensu tak ściemniać, że niby ktoś go widział... Obserwuj na razie.

Gość gość
Mam w glowie mysl, ze moze korzysta z uslug prostytutek raz na jakis czas. Jakby mial kogos na boku chyba by czesciej potrzebowal. Choc nie wiem juz sama.

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
Może i by potrzebował częściej, ale jak mieszkacie razem to nie ma jak.

Gość gość
ja bym go śledziła

Gość gość
32 I 33.

Gość gość
a może teraz Ty wyjmij kilka, tak żeby od razu zauważył brak i czekaj czy coś powie. ;)

Gość gość
Kochani nie wytrzymalam I zapytalam sie go wprost dzis rano jak zaczal sie przytulac w lozku. Nie umiem udawac kiedy tyle pytan I watpliwosci cisna sie na usta. Zapytalam co sie z brakujacymi, zaskoczony byl bardzo I zaczal sie jakac ze chcial sprawdzic. Wiec ja sie pytam az tyle co ty ile masz lat i myslisz ze w to uwierze?! A on ze moze ciagle czesc ma gdzies w plecaku po wakacjach. A ten plecak zabiera kazdego dnia do pracy. A ja sie pytam zbow to co : ostatnio wyciagnales z szuflady I wsadziles do plecaka? Nic nie odpowiedzial. Powiedzialam mu ze chce sie wyprowadzic. Jakal tylko ze przestan, ze az tak, co ma zrobic bym mu uwierzyla I cisza. Zrobilam sobie sniadanie on sobie I cisza.

Gość gość
a teraz będziesz serwowała wpisy co 15 minut co on robi, co powiedział, co ty powiedziałaś i po każdym jego zdaniu będziesz przy nim biegała do komputera pytać o radę a on będzie na to patrzył, tak? i myślisz, że ktoś uwierzy w takie prowo?

Gość gość
No tak typowe. Posadzenie o prowo kazdego kto mysli inaczej niz ty. Jestem kobieta, mysle I dzialam emocjonalnie. Nie noglam wczoraj ani dzic smsowac z kolezanka ktora ma swoja rodzine I zadreczac ja. A bedac w takiej sytuacji masz kolowrotek w glowie I 1000 mysli na minute. Potrzebujesz sie wygadac/wypisac. Zreszta mysl co chcesz, to jest forum, prawda? Pisac mam czas siedzac sama w salonie nie rozmawiajac z nim, wiec co w tym dziwnego? Co nimy mam sie zabrac za gotowanie niedzielnego obiadku?

Gość gość
no więc? co on teraz robi? opisuj!

Gość gość
to na co czekasz ? czemu się jeszcze nie wyprowadziłas ?

Gość gość
I jak to się potoczyło?

Gość gość
A nie tłumaczył Ci się?

Gość gość
skończyła tę prowokację - nie widzisz?

Gość gość
Jeszcze nie skonczylam- strazniku albo lowco prowokacji ;) Coz moge napisac, milczenie. On trzyma sie swojej wersji uparcie, powiedzialam , ze nie wierze w to, ze to bezsensowne wytlumaczenie I sie chce wyprowadzic. A on , ze przesadzam, I nie wierze mu. Tjk widzicie komediodramat. Coz moge wiecej zrobic? Czekac, sledzic? Nawet nie mam jak. Wybaczyc I czekac na nastepny raz jak podwinie mu sie noga? Nie wiem.

Gość gość
Jeszcze nie skonczylam- strazniku albo lowco prowokacji ;) Coz moge napisac, milczenie. On trzyma sie swojej wersji uparcie, powiedzialam , ze nie wierze w to, ze to bezsensowne wytlumaczenie I sie chce wyprowadzic. A on , ze przesadzam, I nie wierze mu. Tjk widzicie komediodramat. Coz moge wiecej zrobic? Czekac, sledzic? Nawet nie mam jak. Wybaczyc I czekac na nastepny raz jak podwinie mu sie noga? Nie wiem.

Gość gość
ja mam już nową dziewczyne także sobie odpuść bo komicznie wyglądasz gdy chcesz ukryc ekran

Gość gość
Ale ściemy, co za frajer, nie dość że ściemnia to jeszcze chce udowadniać Ci że to Ty jesteś nienormalna. Przywozi koleś z samotnych wakacji opakowanie gumek gdzie brakuje 5, później znika kolejna - zobacz jak to wygląda. A po jaką cholerę on kupił w ogóle gumki na samotnych wakacjach? Żeby jeszcze chodziło o to że po powrocie wyposzczony będzie oczekiwał seksu, ale nie. I zapytany wprost, olewczo traktuje temat, czyli chodzi na lewo i jeszcze niezbyt się ż tym kryje, widocznie sądzi że ma niewiele do stracenia (Ciebie). Weź rzuć tego frajera i to jak najszybciej!!!!

Gość gość
Ale ściemy, co za frajer, nie dość że ściemnia to jeszcze chce udowadniać Ci że to Ty jesteś nienormalna. Przywozi koleś z samotnych wakacji opakowanie gumek gdzie brakuje 5, później znika kolejna - zobacz jak to wygląda. A po jaką cholerę on kupił w ogóle gumki na samotnych wakacjach? Żeby jeszcze chodziło o to że po powrocie wyposzczony będzie oczekiwał seksu, ale nie. I zapytany wprost, olewczo traktuje temat, czyli chodzi na lewo i jeszcze niezbyt się ż tym kryje, widocznie sądzi że ma niewiele do stracenia (Ciebie). Weź rzuć tego frajera i to jak najszybciej!!!!

Gość gość saaaaaaaaaaa

Gość gość
Haha dzis jest poniedzialek wiec kazde w pracy, nie potrzeba zaslaniac ekran :D Na tych wakacjach po czesci bylismy sami a po czesci razem. Bardziej martwi mnie ta ostatnia brakujaca.

Gość gość
trzeba sprawdzac

Gość Miroslawaajasha
Nie stać Cię na sprzęt elektroniczny - laptopa, tableta itp.? Laptop za 3.2 zł, tablet za 11,16 zł - to już możliwe! Serwis z aukcjami daje taką możliwość! Super zabawa, a przy okazji możesz zgarnąć modny sprzęt. Naprawdę polecam. Link do serwisu: http://tanieaukcje.com/p/6724e89a965911e49122 0025907bb422

Gość gość
facet cie zdradza a ty dalej z nim siedzisz , gratuluję

Gość gość
Mieszkasz z facetem,a nie uprawiasz seksu z facetem,bo święta,bo zmęczenie,bo goście....bo on po prostu nie chce,nie nalega.To powinno dać Ci do myślenia. Masz czarno na białym,że zaspokaja swe potrzeby z kim innym.