Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuKaku

Edukacja dziewczyny

Polecane posty

Gość hakuKaku

mam taką sytuację: Z braku pieniędzy muszę odłożyć studia. Planuje pracować 2- 3 lata aby oszczędzić i iść na studia dzienne. Chce całkowicie się zaangażować w naukę , aby dostawać stypendia i nie brać od rodziców. Pewien chłopak , który mi pasował, nie chciał czekać na mnie 5 lat, aż skończę studia. Po roku ożenił się z inną. Jest mi przykro. On miał już studia skończone, był za granicą, zna języki, ma pracę. Nie chcę być jedynie jego słuchaczką, też chcę coś osiągnąć. Chcę tylko na dzienne- czy on by mnie utrzymywał- NIE. Jego mama też by na to krzywo patrzyła.

Gość gość
No i masz racje autorko. A jak mowil ze nie chcial czekac tzn ze chcial miec ciebie jako kuchte i sprzataczke nie ciebie z wyksztalceniem.

Gość hakuKaku
Od jakiegoś czasu mam straszny problem z trawieniem. Ogólnie wygląda to tak że czuję dziwny ból w lewym boku, oprócz tego mam gazy ;-(. To nie jest przyjemne. Odczuwam to po tłustym jedzeniu i nawet małej ilości alkoholu. Moja przyjaciółka twierdzi że to jest trzustka i żebym tego nie lekceważyła. Dała mi jakieś proszki lipankrea, powiedziała, iż sama z nich korzysta i jej pomagają. Mi też pomogły, aczkolwiek nie wiem co dalej. Troszkę się boję... Nie wiem za bardzo co mam z tym zrobić.

Gość gość
Espumisan- sprawdzony i skuteczny.