Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Magda Ogórek czy JKM?

Polecane posty

Gość gość
Ogórek. Piękna kobieta. Ciekawe czy w głowce tez pięknie. JKM nigdy. Dosc psychopatow i zboków, ktorzy maja dzieci z laską 44 lata mlodszą. To wstrętne i obrzydliwe

Kurde jakieś dwie godziny nie miałem prądu bo gdzieś była awaria Ale ja wiem jak zyskać sławę na kafeterii to jak z Putinem wybory są raczej fałszywe Ale ja piszemy jakiś komentarz pod artykułem kafeterii i tam są do dawania plusy i minusy to ja mogę sobie ich dać nawet 100 :) i dzięki temu jest najlepszy :classic_cool: w Top :) Ja nie lubię JKM i wolę Magdę bo to piękna kobieta :)

Gość cassandra de vries
JKM, tak samo uważam jak brokeninside87 to jest człowiek na każde czasy Google94, nie piękno się liczy ale to co kto ma w głowie, jesteś przedstawicielem typowego sortu co głosuje bo ktoś mu się podoba. tak jak te kobiety co głosowały na Kalisza - "bo on taki przyjemny" nosz kurna, jak można być aż tak głupią?

Nie JKM nie lubię więc pozostaje mi tylko wiara w Magdę że ona będzie lepsza , ale z wyglądu też jest niczego sobie

Gość gość
cassandra siostra offermy :D

Prezydent funkcja reprezentacyjna. :D Ogórek na prezydenta, JKM na premiera może być.

Gość cassandra de vries
kto to jest offerma? nie znam. jakiś kafeteryjny celebryta?