Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK TO PRZETRWAC?? POMOCY

Polecane posty

Gość gość

chyba spotkam się z moim byłym..wyprosilam to spotkanie bo rozstaliśmy się na odległość..jakiś czas temu..powiedział ze on nie chce się wiązać i ze musi sobie coś tam przemyśleć i poukladac i ze to.nie czas byśmy byli razem..i prosiłam o to spotkanie i chyba się spotkamy i powiedziałam mu ze chce usłyszeć te jego słowa prosto w oczy na żywo... ja choruje na nerwice więc bardzo się boję tego spotkania i uslyszenia tych słów...powiedzcię jak mam się zachowywać ? być obojętna, wesoła czy smutna? co jak powie mi te słowa? mam pytać czemu itp czy odrazu wyjść ze spotkania czy jak?? dodam ze bardzo mi na nim zależy i kocham go ale nie chce go zniechęcic do siebie..wręcz przeciwnie by mu było szkoda zakończyć te spotkanie...pomóżcie coś doradzcie.. ja mam 22 lata on 25 :)

Gość gość
Jak dawwno sie rozstaliscie? Wg mnie bez sensu, ze wyzebralas spotkanie, ale jak chcesz sie zblaznic to twoja sprawa.

Gość gość
moim zdaniem żałosna jesteś w dodatku tym spotkaniem poniżasz siebie

Gość gość
tydzień temu nie.cały...wcześniej mnie długo zwodzil..dawal nadzieję na odległość...bardzo chce tego spotkania bo inaczej będę się łudzić nadzieja a tak to jak usłysze. te słowa na żywo to wezmę je sobie do serca...

Gość Ezoteryczka
ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość gość
Błaźnicie to się Wy, głupie kafeterianki-idiotki.

Gość gość
czemU ponizam? poProstu jestem taka ze dO mnie takie sŁOwa przez sms nie docierają..a nie widzielismy się dŁuższy czas I trOCHĘ ludze się nadzieja ze mU sIę odwidzi jak mnie zObaczy

Gość autorka tematu o byłym
to nie ja pisałam tego posta z 21:08

Gość autorka tematu o bylym
sio mi stąd z tymi wróżbami!!!!!!!!!! pytam o normalne rady a nie jakieś brednie ....niepotrzebuje tego i niewierze w to !!!

Gość gość 2118
Ja napisałem te słowa, bo żal czytać opinie tych idiotek. Same latają/latały za facetami, a teraz udają najmądrzejsze. Walcz o niego. A jak Cię odrzuci, to nie płacz, tylko podnieś głową i tak masz iść przez życie!

Gość gość
skoro masz nerwice, to po takim spotkaniu i przed takim spotkaniem na pewno twój stan sie pogorszy. Powiedz mi, czy jakis dup..ek jest tego wart. skoro nie chce z toba być, jego strata, na pewno wokół ciebie sa przystojni, wolni faceci. Jesteś młodziutka, dziewczyno! nie trac czasu na kogoś kto nie traktuje cie poważnie (bo powazni ludzie nie zrywają ze sobą przez telefon/internet). Po co ci to spotkanie? Po to, żeby znowu żyć nadzieją? Bez sensu

Gość gość
Gosciu 12..... mam walczyć?? tylko jak zachować się na tym spotkaniu? jak sprawić na nim dobre wrażenie tak by nie chciał tego kończyć ? wygląd...sprawa oczywista..i o to by wyglądać ślicznie zadbam..ale co poza tym ?

Gość gość 2118
Normalnie! Jak o swoje! Pokazywać, że Ci zależy. Ja dwa miesiące walczę o kobietę, którą kocham i nie zamierzam się poddać. Pomagam jej, piszę, dzwonię, wszystko robię, aś u niej zapunktować. Więc głowa do góry, masz być sobą, nie udawać, nie grać, tylko być szczerza.

Gość gość
gość 21:16 tak, masz rację będę się czuć gorzej pewnie ale na obecna chwilę nie jest lepiej..ledwo wytrzymuje w domu z nerwów...chodzę z kata w kat...na niczym nie umiem się skupić tylko telefon... są przystojniejsi...ja wiem..ale ba obecna chwilę nie umiem x żadnym pisać dłużej niż parę minut bo poprostu nie czuje niczego tylko brak zainteresowania innymi ;(( to żałosne ze on mnie tak okrecil wokół palca ale szaleje jeszcze bardziej gdy nie daje mi szansy porozmawiac na odległość...i ta rozmowa to zbywanie...dlatego muszę to przetrwac na żywo...zmierzyć się z tym...bo inaczej nie da mi to spokoju...a może jak go zobaczę to mi przejdzie to co sobie stworzyłam w głowie jego wizerunek cudownego chłopaka....może mi to pomoże i pomyśle zr nie warto ,? kurczee dlatego mi tak na tym zalezy

Gość gość
fajnie ze ta twoja przynajmniej chce tej twojej pomocy... a on wszelkie próby z mojej strony zbywa... np.nie jesteśmy razem to nie twoja sprawa itp. bardzo mnie to rani ale on to ignoruje...myśli ze ja tylko gram taka bidulke...on nierozumie czym jest nerwica...i przez co ja przechodzę...ale o to nie mam żalu bo przecież nigdy nie chorował naa to, to skąd ma wiedzieć...ma prawo myśleć jak większość ludzi ze to zwykle zdenerwowanie

Gość gość 2118
Oj wcale nie zawsze chce. Też mam ciężko. Ale żyjesz do cholery raz! I nie masz czego stracić. Ja wiem, co to jest nerwica, bo sam przechodzę. A ona też ma ciężką przeszłość za sobą. I walczę cały czas! I będę do cholery! Nie znam tego Twojego, może to jest gnojek, może to jest porządny facet. Ale jeśli by nie był, to byś raczej go nie chciała.

Gość gość
mój też miał ciezka przeszłośc bo go byłe zdradzały...a ja za nim dosłownie latam więc zamiast się cieszyć to on szuka niewiadomo czego...boli mnie to bo czuje że się ponizylam bo długo walczę a on mnie zbywa:(